• Новинка
Фокс Company Тава За Съхранение На Модерен Декор Статуя На Смола, Любимец Ключ Купа Ключ Държач За Съхранение На Настолни Бонбони Ястие Организатор,Ключове, Телефон В ?
zoom_in

Фокс Company Тава За Съхранение На Модерен Декор Статуя На Смола, Любимец Ключ Купа Ключ Държач За Съхранение На Настолни

BGN 18.16

Налично
check Налично

❤Творческа декоративна чиния : Тази чаша за съхранение-това е не само съда, но и уникална форма на смола, добавляющая уникална атмосфера в живота си. ❤Многофункционална кутия за съхранение : Купа за съхранение може да се използва за различни цели, като например кутии за ключове, кутии за аксесоари, вътрешна украса и орехи кутии, подходящи за къщи (хол, кабинет, спалня), наем, кабинети, магазини, офиси, хотели, ресторанти, барове и т.н. ❤Дар от сърце : Подходяща за всеки празник, като подарък за вашите приятели или семейство. ❤Спестяване на пространство : корита могат да ви помогнат да спретнато организира и лесно за използване бижута като обеци, пръстени, гривни, колиета, аксесоари за коса и т.н., Или грим, като червило, парфюм, монолитен борда компактна пудра, лосион и други тоалетни принадлежности.Поддържането на чистота и ред в помещението може да ви помогне да управлявате по-добре времето и пространството. ❤Материал : Висококачествена смола, заоблени ръбове и гладка повърхност може да защити вашите скъпоценни бижута или други стоки от първа необходимост.Тази уникална декоративна купа за съхранение-това украшение на космическа тема за домашни офиси, дневни, спални и класни комнат1. Име : декоративна тава, скулптура животински изкуство, творчески тава бижута, декоративна купа за съхранение, украсата на дома на скулптура смола, тава за съхранение на ключове, кутия за съхранение с голям капацитет и 2. Материал : Resin Three, основни параметры12.2x6.7x11.4 инча (дължина x широчина x височина), 31x17x29 см (дължина х ширина х височина)Тегло бруто : 1800 гприменение.1. Всички продукти идват в природата.Моля, разберете, че хроматическая аберации е предизвикана от обективни фактори като светлината, ъгъла на наклона и различни дисплеи.2. Тъй като размерът се измерва ръчно, има едно малко отклонение, моля, приемете~.

Подобни продукти в категория..