• Новинка
colmeguna Малък Ковчег за бижута за Жени, Момичета, Преносим Пътен Органайзер за Бижута за Обеци Колиета Пръстени Гривни (розов)
zoom_in

colmeguna Малък Ковчег за бижута за Жени, Момичета, Преносим Пътен Органайзер за Бижута за Обеци Колиета Пръстени Гривни

BGN 66.72

Налично
check Налично

1.Малък, но практичен - Размер : 3.93x3.93x1.96 инча.Това е малка и преносима ковчег за бижута.Идеален за съхранение в чанта или куфар, когато пътувате или в командировка.Той не отнема много място.Но корпус издръжливи и устойчиви на компресия, не е нужно да се притеснявате за това, че го сдавят и деформирани.Той не отнема много място.Но корпус издръжливи и устойчиви на компресия, не е нужно да се притеснявате за това, че го сдавят и деформирани. 2.Високо качество - Ковчег за бижута изработена от изкуствена кожа и бисерной фланела.Мека бисерная фланела вътре е добре защитава предмети от повреда.Гладка светкавица дава възможност за лесно отваряне и затваряне на нея. 3.Разумна структура - на левия дъното има 4 отделения за съхранение на брошки, гривни или червила, които могат да се регулират с помощта на две подвижни разделители.Долу вдясно се намира на 6 позиции за задържане на пръстени или обеци.Горната част на капака има 3 куката и долния еластичен джоб, за да колиета са се хванаха на място, че може да ги предотврати заплитане. 4.Добре организиран - отгоре организирайте колиета, а отдолу-пръстени, обици, копчета, гривни, брошки или червило.Организирайте своите бижута в една кутия, за да те не са смесени в раницата.Чудесен помощник при пътуване или бизнес пътуване. 5. Модерен дизайн - Имат четири цвята (бял, розов, син, черен), за да избирате.Различни цветове, подходящи за различни сценарии.И изискан подарък за вашите приятели, приятелки, майки, сестри и т.н., на рожден ден, Свети Валентин, Ден на майката, Коледа и годишнини.

Подобни продукти в категория..