• Новинка
Bento Box, Преносим Фланец 2 Отделение на Топлинна Обяд-Бокс с Пръчици За Хранене Лъжица Подвижна Тава Bpa-Free Хранителни Материали Миялна Машина Безопасни Контейнери за ?
zoom_in

Bento Box, Преносим Фланец 2 Отделение на Топлинна Обяд-Бокс с Пръчици За Хранене Лъжица Подвижна Тава Bpa-Free Хранителни

BGN 68.00

Налично
check Налично

Висококачествени материали : Изработен е от висококачествена пластмаса и неръждаема стомана 304, обяд-бокс е безопасна, устойчива, е здрава и не е лесно да се повреди.Добра представа за запечатване : 4 тюлени сигурност, то може да се осигури плътно и здраво запечатване с добро представяне запечатване и длинним срок на служба.Две отделения : Тази кутия bento има две отделения, които могат да отделят за храна, а тава от неръждаема стомана подвижна.Лесен за носене : Този обяд-бокс оборудван с термоизоляционным чанта и преносими прибори, което е лесно за носене и може да се носи с себе си.Применимая сцена : Подходяща за училище, офис, къмпинг, пикник, туристически и други сцени, а също така може да се използва като идеален подарък за семейството и приятелите.Функция : 1. Висококачествени материали : Изработен е от висококачествена пластмаса и неръждаема стомана 304, обяд-бокс е безопасна, устойчива, е здрава и не е лесно да се повреди. 2. Добра представа за запечатване : 4 тюлени сигурност, то може да се осигури плътно и здраво запечатване с добро представяне запечатване и длинним срок на служба. 3. Две отделения : Тази кутия bento има две отделения, които могат да отделят за храна, а тава от неръждаема стомана подвижна. 4. Лесен за носене : Този обяд-бокс оборудван с термоизоляционной чанта и преносими прибори, което е лесно за носене и може да се носи с себе си. 5. Применимая сцена : Подходяща за училище, офис, къмпинг, пикник, туристически и други сцени, и може да се използва като идеален подарък за семейството и приятелите.Спецификация : Тип елемент : Обяд-бокс Материал : пластмаса, 304 неръждаема стомана, Капацитет : 1000 мл Тегло : Approx. 523g / 18.4 oz Списък на пакетите : 1 x Shell 1 x liner четки 1 x Пръчици за хранене (двойка) 1 x лъжица.

Item Type:
Lunch Box
Material:
Plastic, 304 Stainless Steel
Capacity:
1000ml
Weight:
Approx. 523g / 18.4oz
Package List:
1 x Shell :
1 x Liner :
1 x Chopsticks (Pair) :
1 x Spoon :

Подобни продукти в категория..