• Новинка
BEYOND the CELL Tri-Shield 2.0 Е Калъф за телефон с Магнитен Клипс за Колан, който е Съвместим с iPhone 12 Pro Max, Военен магнитен Пръстен Калъф-Поставка с Многофункционален Кобур за ав?
zoom_in

BEYOND the CELL Tri-Shield 2.0 Е Калъф за телефон с Магнитен Клипс за Колан, който е Съвместим с iPhone 12 Pro Max, Военен

BGN 23.19

Налично
check Налично

[Съвместимост]- Този калъф за телефон с магнитна кобур за колан съвместим само с i Phone на Apple 12 Pro Max (6,7 инча). [Калъф за телефон Tri-Shield 2.0]- устойчив на удари защитен калъф за вашия телефон Tri-Shield 2.0 отговаря на изискванията на [Одобрен тест за падане на MIL-STD 810 G-516.6].Патентован корпус Tri-Shield design е изработен от висококачествен, устойчив на надраскване поликарбонат и TPU (термопластичен полиуретан) със засилени четириъгълна технология амортизация и дисперсия. [Многофункционален колан]- Магнитна плоча за лесно закрепване към протоколи устройствения креплению и на 360 градуса въртяща скоба за колан, който също така действа като поставка. [Cool Ventilation System Phone Case]- BEYOND the CELL Tri-Shield 2.0 Phone Case-това е технология за вентилация на въздуха, предназначени за предотвратяване на прегряване на телефона и да осигури по-добра производителност. [Околовръстен поставка с подвижен калъф за телефон]- Подвижен метален пръстен поставка за гледане на видео без ръце.Съвместим с автомобилен стена, велосипеди стена, магнитно затваряне и т.н., подвижна Поставка за поддръжка на безжично зареждане.НО НЕ е СЪВМЕСТИМ С безжична зареждане Mag Safe.

Подобни продукти в категория..