• Новинка
Акрилна Ковчег за Бижута с 3 Чекмеджета, Прозрачна Кадифе Кутия За Съхранение на Бижута, Пръстен, Гривна, Огърлица, Обеци Дисплей Кутия, Подарък за Жени, Момичета, Да?
zoom_in

Акрилна Ковчег за Бижута с 3 Чекмеджета, Прозрачна Кадифе Кутия За Съхранение на Бижута, Пръстен, Гривна, Огърлица, Обеци

BGN 16.79

Налично
check Налично

【Качествен материал】 Външния слой на тази акрил, кутии за бижута, която се състои от акрил, а лигавицата на кутията е направен от мек на допир като кадифе. 【Дизайн структура】 Има три чекмеджета : първия със 7 прорези и 3 подвижни отделения, втората с 6 отделения с различни размери и третият без офиси.Можете да организирате кутии в зависимост от вашите нужди. 【Дръжка чекмедже】 Прозрачна акрилна дръжка на тази ковчежета лесно се задържа и ви позволява лесно да достигне до пръстени, обици, колиета и други бижута. 【Характеристики на дизайна】 Практичен дизайн на космически отделение, може да се съхранява на различни бижута.Вътрешната част е изработена от кадифе, който предотвратява украса от драскотини и повреди. 【Случай на прилагане на】 Тази акриловую кутия за бижута може да се използва като сватба или туристически сувенир, а и като предмет на благосъстоянието на персонала. 1.Многофункционална кутия кадифена кутия за съхранение на бижута, разделени на тави, разумно съхранение Кутия е прозрачна, като бижута на топло у дома. 2.Бистра богат на функции ковчег за бижута, може да се съхранява обеци, обеци, пръстени, гривни, часовници и други бижута. 3.Външната дограма е изработена от прозрачен материал, нежен флокированная подплата, никакви плаващи на косата, не е от износване, като се започне от значение, обичам текстура. 1.Чекмедже с кольцевыми разделительными помещения, предназначени за пръстени или обеци-гвоздиков. 2.2-та кутия с разделители, предназначени за гривна или големи обици. 3.3-та кутия без разделители между полетата, предназначени за колиета. 4.Разумно разделение на база с голям капацитет. 5.Организирайте живота си подреден начин. 6.Высокоэластичный кадифе Бережный грижи Мека и нежна твърдост, бережный грижи за бижута. 7.Малък размер, по-голям капацитет. 8.Помогнете да се реши един досаден проблем за съхранение на различни бижута.

Подобни продукти в категория..