• Новинка
Организатор На Бижута Щанд Луксозен Златна Кутия За Съхранение На Бижута Тенис На Стъклена Огърлица, Пръстен, Обеци Грим, Бижута Калъф Организатор Ковчег Кутия За ?
zoom_in

Организатор На Бижута Щанд Луксозен Златна Кутия За Съхранение На Бижута Тенис На Стъклена Огърлица, Пръстен, Обеци Грим,

BGN 77.42

Налично
check Налично

Независимо от това, дали искате да продадете своите бижута поотделно на изложба на занаятите, или просто да организира своята колекция в комбинация, тази витрина ще ви помогне лесно да постигнете вашите цели.Тази кутия е изработена от метал и стъкло.Материали осигуряват дълъг живот на кутията.Различни оформления и капацитет ще Задоволят вашето съхраняване на различни размери бижута като пръстени, обеци, обеци, огърлици и скъпоценни любопитни факти и т.н. Това е творчески подарък за вашето семейство и приятели, идеална за демонстрация эллери, украса на шкафа, сватба, рожден ден и т.н., Подходящ за настаняване на женски или девойка обеци, гривни, колиета, пръстени, суспензии, копчета за ръкавели и други скъпоценни подаръци.Подходящ за настолни компютри, витрини, магазини, къщи, магазини, бижута и т.н., за Да покаже последните развитие, за привличане на клиенти.Име на продукта : Ковчег за бижута Изделийпромпт : 1. Моля, проверете размера и цвета, преди да купите.Моля, обърнете внимание, че поради различни монитори може да има малка разлика в цвят, моля, разберете.2. Посочените данни са само за справка.Размер се измерва ръчно, има малки грешки, моля, обърнете се към самия продукт, благодаря.3. Ако откриете някакви проблеми с нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас по електронната поща, ние ще решим проблема възможно най-скоро.4. Добре дошли, за да споделят и обратна връзка, така че ние може да ви предостави най-добрите продукти и услуги.5. Благодаря ви, че посетихте моя магазин, натиснете, за да влезе в магазина ми, за всички ще има много продукти.

Подобни продукти в категория..