• Новинка
HuaShslt 12/18/24 бр. Комплект четки за грим Синтетични Професионални четки за грим на Основата на пудра на Прах Руж очна линия Четки за Грим Комплект четки за грим Комплек?
zoom_in

HuaShslt 12/18/24 бр. Комплект четки за грим Синтетични Професионални четки за грим на Основата на пудра на Прах Руж очна

BGN 31.82

Налично
check Налично

Нашите веганские четки за грим правят кожата ви луксозен и млада.Нашата разнообразна гама от забавни четки за грим успява да се справи с всички ваши нужди в нанасяне на грим.Нашата гама включва в себе си всички елементи, които очаквате да видите в комплект четки за грим.Те са белите дробове на пипане, но не е толкова лесно да се справя, че можете да получите точно този вид, който искате.Нашите четки за грим с футляром гарантират, че ще можете да изглежда по най-добрия начин, когато искате, където и да се намирате.Това е идеален подарък за други.Четка включително : четка за руж, четка за сенки за очи четка за устни, четка за очна линия на очите и т.н..вижте В снимки Дължина на четката : около 7.9"Цвят на чантата : Beige Please забележка : 1. Моля, позволете 1-3 см различно от ръчно измерване.2. Поради различния дисплея и на различно осветяване на изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.Благодарим ви за разбирането.

Подобни продукти в категория..