• Новинка
10 Бр. Превръзки за Глава За Малки Момичета Супер Еластична Превръзка на Главата и Панделки за Новородено, Дантелени Листа Флорални Аксесоари За Коса Подарък за Мал?
zoom_in

10 Бр. Превръзки за Глава За Малки Момичета Супер Еластична Превръзка на Главата и Панделки за Новородено, Дантелени Листа

BGN 10.15

Налично
check Налично

Дантела,Найлон. 【Разнообразие от стилове】 Една поръчка вие получавате 10 бр. различни стилове,модели и цветове за малки момичета ленти и панделки,красиви листенца,дантелени памучни превръзки,дантелени ленти с кристали,розови ленти,мини-цвете,лък за коса,шифоновый цвете и т.н., Различни стилове и цветове може да задоволи различните нужди на вашето дете. 【РАЗМЕР ободков ЗА НОВОРОДЕНИ】 Дебелина 13,8-15 инча(35-38 см),подходяща за деца на възраст до пет години.Високо еластична лента за коса, удобна и симпатична, 100% изящна изработка и високо качество, това е избор на детето си. 【УДОБНА И супер еластична детска превръзка на главата】 Превръзки, за малки момичета са предназначени за бебета и малки деца, мека текстура, хлопчатобумажный материал, висококачествено дантела, еластична лента, висококачествен найлон, 100% приятелска към кожата.Дъвки на нашия оголовья комфорт и висока еластичност,няма да падне, няма да позволи на бебето да се чувстват неудобно, напротив, тя ще стане идеалната двойка.С цветя, кристали и други накити, това е перфектният аксесоар за вашата малка симпатичности. 【ИДЕАЛНИЯТ ПОДАРЪК ЗА дете】 10 бр. ленти за коса са с индивидуална опаковка,лесно се съхранява отделно, това няма да бъде лесно се замърсяват.Сладки бебешки лука прости, но елегантни и шикарны, това е перфектен и модерен подарък за детската душа или подаръци за рожден ден за деца!Изпратете го на детето си или на детето си приятел,тя трябва да бъде изненада. 【ПЕРФЕКТНИЯТ АКСЕСОАР ЗА СНИМАНЕ на НОВОРОДЕНОТО】 Нашите модни и уникални детски превръзки-перфектният аксесоар за коса за вашите снимки на новородени.С 10 чаровни и модерни дизайнами, вашата принцеса ще има лук, за да отговарят на всеки заедно.

Подобни продукти в категория..