• Новинка
ZHUAN Масажни Легла Пола Калъфка Масажна Маса Кърпи, Комплекти За грижа За кожата,Пола, За Масата, Калъфка за възглавница, Капак на Изпражненията, Спа Одеяло,Покривка ?
zoom_in

ZHUAN Масажни Легла Пола Калъфка Масажна Маса Кърпи, Комплекти За грижа За кожата,Пола, За Масата, Калъфка за възглавница,

BGN 58.64

Налично
check Налично

☀Най-доброто масажно завивката е нашият козметичен комплект от четири части, изработен от 100% полиестер и е мек и удобен.Отличаващ се с висока издръжливост и еластичност,тя е здрава,не се колебае и не гладится. ☀Функционален набор от масажна кушетка-чаршаф поли е толкова добър,за да покрие всичките си елементи, масажен маса, което прави вашия спа център чисти и спретнати и спестява място.одеало голям и достатъчно дебели, за да се запази конфиденциалността на клиентите и температурата на тялото. Подходящ за стандартни маси-подходящи за почти всички масажното легло с квадратни ъгли.Гъвкави свързващи листове лесно се плъзгат,са задържани и лесно могат да се настанят възглавници.Извънгабаритни кърпи осигуряват максимално покритие на масата и чист стил. Слънчев ЕЛЕГАНТЕН СТИЛ-Възхитителен дизайн с волани има събрани къдри около 3 страни легла за класически,красив външен вид и дълготрайност. Слънчев луксозен спа комплект-Красиви цветове и семпъл дизайн ще подобри цялата среда на вашата стая или в спа центъра, са трайни и за търговска употреба.Ъпгрейд вашия масажна маса с помощта на този комплект прагове за масаж на масата.Този комплект прагове за масаж на масата е перфектна комбинация от функционалност и привлекателност.Спално бельо може да бъде приложимо към салонам за красота, спа-процедури акупунктура и акупресура.Типични приложения на салон за красота;Масажен кабинет;Салон за красота; Homeu2013health; Луксозен хотел; Здравен клуб; Сауна и парна баня и много други Този комплект от 4 теми включва чаршафите на един плот, покривки с стеганым одеяло, възглавница и капак стол, предоставя всички възможности за вашата употреба.

Подобни продукти в категория..