• Новинка
Директни Перуки Дантела Отпред Бразилски Директни Перуки косата 180% Плътност 13x4 Перуки Jaja Косата Човешки косъм Перуки за Черни Жени Предварително Откъсната Линия ?
zoom_in

Директни Перуки Дантела Отпред Бразилски Директни Перуки косата 180% Плътност 13x4 Перуки Jaja Косата Човешки косъм Перуки

BGN 223.99

Налично
check Налично

Материал на косата : 100% Перуки дантела отпред човешки косъм,висококачествени бразилски коси,здрави и светли,удобни спрямо кожата.Цвят на косата : естествен черен цвят,може да се боядисва и обесцвечен.Конструкция на покрива-Човешки перуки дантела отпред, със средно кафяв цвят дантела и среден размер на капака(обиколката на 22-22.5 инча),прикрепена гумени ленти и гребени.Косата плътност : плътност на 180%.Бесклеевой перука дантела отпред с еластични презрамки и пити,размерът на покрива, може да се регулира.Материал дантела : швейцарско дантела 13х4,дантела Цвят : средно кафяв.Дълги прави перуки за затваряне на дантела за американския африканец,перфектен външен вид за празника Хелоуин,концерти,тематични партита,сватби,запознанства,cosplay, и всякакъв друг повод. 13x4 Пълна дантела наоколо.Средно кафяв цвят дантела.Леко не лежеше на косата твърде често твърде силно,в противен случай косата лесно ще изсъхнат и възли ще бъдат повредени. 5.Оставете косата да изсъхне по естествен път.Не се излагайте на слънце и не сушете със сешоар.Нанесете арганово масло върху мека коса след измиване.Q1. Това е 100% човешка коса?Отговор : Да, това е така, и ако вие направите тест, след това ще откриете, че човешките косата при горене ще изглеждат като бял дим и да се превърне в пепел; Изкуствени коси се изгарят, създавайки черен дим, и се превръщат в лепкава топка.Q2. Колко дълго продължава?Отговор : Това зависи от вашата услуга (обикновено 6-12 месеца).Отнасяйте се към него като към собствената си коса с помощта на съвети, грижа за косата и редовно мийте си климатик, който обикновено се прави косата по-дълго.Q3. Мога ли да се боя?.Отговор : Да, косата по-лесно да потъмнее, да се облекчи, ние ви препоръчваме да се боядисват по-тъмни.А приятелят е строго необходимо, по време и красителю.Q4.Миризмата на косата на перука?.A : 100% химически свободен,той може да бъде местен миризмата на шампоан,но могат да бъдат премахнати чрез измиване с шампоан и балсам.Q5. Как да се избегне entanglements или косопад?Отговор : Моля ,измийте косата с висококачествен шампоан.Моля,ежедневно срешете косата body wave широката нащърбена гребен, моля винаги се консултирайте с вашия стилист, преди да се опитат да използват някакви техники за подреждане, в които не сте сигурни.

Подобни продукти в категория..