• Новинка
Празен Грим на Прах Контейнер за Носене, YEAJOIN 4ШТ Многократно Използване на на Прах Бутилка Козметична Кутия Компактни Кутии За Съхранение с Просеивателем, Гъба, За?
zoom_in

Празен Грим на Прах Контейнер за Носене, YEAJOIN 4ШТ Многократно Използване на на Прах Бутилка Козметична Кутия Компактни

BGN 11.19

Налично
check Налично

【Съдържание на пакета】 4БР 20 ml(0.67 oz) празни свободни контейнери грим на прах с еластична просеивателем окото, пуховкой прах и выровнянной загерметизированной капак. 【Просеиватель и запечатани делото】 Тази банка за прах за грим с отделен просеивателем задържа прах на място и да ви дава по-нежна текстура на прах; и герметичную капака може лесно прикрутить за прах не растекался. 【Материал】 Този козметичен контейнер за грим, изработени от пластмаса, а компактна пудра за лице е направена от мека гъба, чудесно за равномерно нанасяне на прах. 【Малък контейнер за прах】Празна торбичка за прах измерва 68 мм*37 мм/2,7 инча x 1,5 инча.Тази козметична кутия на грим, прах, преносими, малка по размер, не заема пространството.Лесен за носене, подходящ за пътуване и семейна употреба. 【Широкото използване на】Този калъф за грим DIY подходящ за смесване на вашия собствен прах и грим, подходящ за ронлива прах, руж, тонален крем, блестящ прах и т.н. За съхранение на козметика, занаяти, мъниста и канцеларски материали.Можете да поставите на работния плот, тоалетката масичката.Характеристики : * Мода и стил : Висока прозрачност на корпуса позволява лесно да се види, колко прах е останало, а черна или розова капачка-супер стилен, елегантен подарък за момичета и жени. * Лесно да го извадите и той е лек, така че можете да го поставите в чанта или пътна чанта. * Да се съхранява на захар на място и придайте я по-нежна текстура на прах. * Запечатани капачката плътно се затваря капака, като предотвратява рассыпание прах.Спецификация : Тип : Празен контейнер за грим Материал : висококачествена пластмаса и мека гъба, Капацитет : 20 мл (0,67 унция) Размер : 7 см.*3.5 см/2,76 инча x 1,38 инча Тегло : около 37 грама Цвят : 2 бр. розов калъф + 2 бр. черен калъф Опаковка в пакет : 4 * пластмасов козметични калъф за грим 4 * просеиватель 4 * мека гъба на прах puffпожалуйста, Обърнете внимание : * Моля, първо изсипете прах, а след това поставете просеиватель. * Да Не се допуска препълване на прах, моля, не переполняйте му.

Подобни продукти в категория..