• Новинка
CHBC 25ml Sweet Mini Love Heart Shaped Empty Perfume Bottles Refillable Spray Пулверизатор Travel Portable Ladies Cosmetic Container (Blue)
zoom_in

CHBC 25ml Sweet Mini Love Heart Shaped Empty Perfume Bottles Refillable Spray Пулверизатор Travel Portable Ladies Cosmetic

BGN 2.52

Налично
check Налично

Изработена от висококачествена метална сплав, фина изработка, ниско тегло и устойчивост на корозия.Малък размер, лесен за носене, може и за съхранение на парфюми, есенции, инструменти за грижа за кожата, като например течни вещества.Прекрасна алуминиево дюза за спрей, може да spay чувствителен мъгла и не е лесен за течове.Удобен размер за пътуване.Лесен за използване и лесно заполняемый/попълва.Идеален за настаняване в чантата или джоба ви.Материал : метална сплав; Капацитет : 25 мл; Размери : 65x68x27mm(2.56x2.68x1.06in)(прибл.). 100% чисто нов и високо качество е Изработена от висококачествена метална сплав, изящна изработка, ниско тегло и устойчивост на корозия.Малък размер, лесен за носене, може и за съхранение на парфюми, есенции, инструменти за грижа за кожата, като например течни вещества.Сладък дизайн във формата на сърце любов, ярки цветове, красиви и привлекателни.Прекрасна алуминиево дюза за спрей, може да spay чувствителен мъгла и не е лесен за течове.Удобен размер за пътуване.Лесен за използване и лесно заполняемый/попълва.Идеален за настаняване в чантата или джоба ви.Добър парфюм е подходяща за нощни разходки, офис или всеки друг повод, когато искате да се освежите.

Material:
Metal Alloy
Capacity:
25ml
Dimensions:
65x68x27mm(2.56x2.68x1.06in)(approx)
Color:
Pink, Red, Gold, Blue, Purple
Quantity:
1 pc
Note:
Transition:
1cm=10mm=0.39inch
No retail package. :
Please allow 1-3cm error due to manual measurement. pls make sure you do not mind before you bid. :
Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. Thank you! :
Package includes:
1 x Empty Spray Bottle(other accessories demo in the picture is not included.) :

Подобни продукти в категория..