• Новинка
ZHUAN Massage Table Sheet Sets with Face Rest Hole Massage Table Skirt Spa Bed Cover Fitted Table Skirt for Beauty Salon Bed -q 70x185cm(28x73inch)
zoom_in

ZHUAN Massage Table Sheet Sets with Face Rest Hole Massage Table Skirt Spa Bed Cover Fitted Table Skirt for Beauty Salon

BGN 31.76

Налично
check Налично

Sunlight Anti-fade & Носете Resistant-този набор от спа-листа анти-избледняват и анти-усыхает дори при ежедневна употреба, без деформации, без пиллинга.Вътрешната част на одеяла и се състои от 100% памук Tencel, който приятелски към кожата на клиента и предпазва от възможността за поява на алергии. Слънчев и функционален набор от масажи кушеток-пола-чаршаф е толкова добър,че крие всичките си вещи под масажен маса, което прави вашия спа център чисти и спретнати и спестява място.Всички масла,спа инструменти и други често използвани продукти може да се скрие под полата на масата. Слънчев луксозен спа комплект-Красиви цветове и семпъл дизайн ще подобри цялата среда на вашата стая или в спа центъра. ☀Отвор за почивка лице-разработено с дупка за дишане на лицето и странични джоб за мобилен телефон. Подходящ за стандартни маси-подходящи за почти всички масажното легло с квадратни ъгли.Този комплект прагове за масаж на масата може да актуализира вашия масажна маса.Придайте на своите клиенти професионално и луксозен външен вид.Тази пола за масаж на масата-перфектна комбинация от функционалност и красота.Независимо от температурата или сезон, той предлага луксозен и комфортен опит, за да ви осигури качествена красота.Открийте за себе си вики.Нека вашите клиенти винаги се радват на това удобно опит. Комплект от 4 теми ( пола, чаршаф, стеганое одеяло, калъфка за възглавница и калъф за стол) предоставя всички възможности за вашата употреба.Моля, имайте предвид, че бялата поставяне се използва заедно с одеяло като одеяла.Завесата също може да се използва самостоятелно като плоска чаршафа.Забележка : 1. Моля, позволете на 1-3 мм грешка се дължи на ръчно измерване, се уверете, че няма нищо против, преди да предложите цена. 2. Поради различни монитори и светлинния ефект действителният цвят може да се различава от цвета на изображението. 3. Гаранция услуга : Ние сме тук, за да сте сигурни, че получавате най-доброто обслужване на клиенти и на 100% доволни от покупката си.

Подобни продукти в категория..