• Новинка
Ножица За нокти, Ножица За Нокти, Остри Косите Ножици От Неръждаема Стомана за Подстригване За Нокти и Ноктите на Краката, Нож За нокти (цвят : Сребрист)
zoom_in

Ножица За нокти, Ножица За Нокти, Остри Косите Ножици От Неръждаема Стомана за Подстригване За Нокти и Ноктите на Краката,

BGN 18.70

Налично
check Налично

НФЕГСИЯ. Професионална ножица за нокти са изработени от висококачествена неръждаема стомана, което ги прави устойчиви на корозия и не ржавеющими, а също така прави с остър нож и здрав.Дръжка клещи за нокти са изработени от висококачествена гума, осигурява удобен захват и не се плъзга. [Професионален дизайн] Изогнутое нож голям машинки за рязане на ноктите професионално разработен и тестван за различни ноктите, а също така осигурява лесен, безопасен и ефективен скоба. [Многофункционален] Тези педикюрные ножица за нокти са подходящи за ежедневна и медицинска употреба. [Идеален подарък] Тези трайни нокторезачки са особено подходящи за възрастни, и мъже, и на възрастните хора.Те са достойни за това, за да ги добавите към вашата колекция от инструменти за рязане на нокти или да изпратите като перфектен подарък за мъже, възрастни и стари хора.

Подобни продукти в категория..