• Новинка
LED Animal Пет Desk Lamp/Night Light/Flashlight for Kids - Регулируема ъглова настолна лампа - Книгата на лампа за четене или учене с 3 режима, димер, USB зареждане и таймер за автоматично изк?
zoom_in

LED Animal Пет Desk Lamp/Night Light/Flashlight for Kids - Регулируема ъглова настолна лампа - Книгата на лампа за четене

BGN 19.96

Налично
check Налично

✅ ДЕЦАТА ГИ ОБИЧАТ - С хубава форма на ухото на животното, лампи за домашни любимци очарователни!Те също са стилни жилища и са идеални за украса на дома в спалнята или хола. ✅ СТРАХОТНА НАСТОЛНА ЛАМПА ЗА УЧЕНЕ ИЛИ ЧЕТЕНЕ - благодарение на регулируема на 90 градуса главичката можете лесно да промените ъгъла на наклон за по-добро осветление по време на следването.Базата представлява USB-зарядната станция. ✅ Лека нощ ЗА ДЕЦА - светлина има функция за автоматично спиране за 1 час, така че той не е включен цяла нощ, но помага на вашето бебе да се чувствате в безопасност.Нощна светлина може да бъде затемнен и е с 3 режима на осветлението (бял, топъл и смесен). ✅ МОЖЕ да се ИЗПОЛЗВА КАТО ФЕНЕРЧЕ - настолна лампа е лек, компактен и удобен за употреба.Той е лесно преносим и може да бъде изтеглен от основата, така че да могат лесно да се държи в ръка и да се използва като фенерче. ✅ 100% ГАРАНЦИЯ за УДОВЛЕТВОРЕНИЕ - Обичаш го или ние выкупим ги имате, без излишни въпроси!.

Подобни продукти в категория..