• Новинка
Дигитален Влагомер, Датчик за температура, Датчик за Температура точност ръководят Здрав Интуитивен температурен Сензор за Хотели
zoom_in

Дигитален Влагомер, Датчик за температура, Датчик за Температура точност ръководят Здрав Интуитивен температурен Сензор

BGN 10.07

Налично
check Налично

Машина за висока точност следи температурата, грешка откриване на температурата ±0.1℃, грешка откриване влажност на въздуха ±5%RH.С датчик за температура, бързо наблюдение и измерване на температура, лесен за използване, дългосрочно стабилна работа.Дисплей с висока резолюция, интуитивен показване на температура и влажност, лесно четливи на резултатите от измерванията.Следи температурата и влажността на въздуха, осигуряване на подходящ контрол на влажността, прави кожата здрава.Изработен от висококачествен ABS‑материал, водоустойчива и устойчива на износване, дълъг живот.Функция : 1. Следи температурата и влажността на въздуха, осигуряване на подходящ контрол на влажността, прави кожата здрава.2. Изработен е от висококачествен материал ABS, водоустойчива и устойчива на износване, дълъг живот.3. Дисплей с висока резолюция, интуитивен дисплей за температура и влажност, лесно четене на резултатите от измерванията.4. Машина за висока точност следи температурата, грешка откриване на температурата ±0.1℃, грешка откриване влажност на въздуха ±5%RH.5. С датчик за температура, бързо зондированием и измерване на температурата, лесен за използване, дългосрочна и стабилна работа.Параметри : Състояние : 100% Абсолютно новыйтип : Електронен термометрматериал : ABS Тегло : Approx. 106g/3.7 унция.Диапазон на измерване на влажност : 10%~99% RH. Диапазон на измерване на температура : -10℃~+50℃Грешка при измерване : температура ±1℃ влажност ±5%RHPower Захранване : 1 x AAA 1.5 V Суха батерия (батерията в комплекта не са включени) Осъществяване списък : 1 х електронен термометър(батерии в комплекта не са включени)Забележка : 1. Моля, позволете 0-2 см грешка се дължи на ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането.2. Монитори не е калибриран еднакво, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект.Моля, обърнете истински като стандарт.3. Продуктът е потънал, без батерия, клиентите трябва да отговарят на батерията сами.

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Electronic Thermometer
Material:
ABS
Weight:
Approx. 106g/3.7oz
Measuring Humidity Range:
10%~99%RH.
Measuring Temperature Range:
-10℃~+50℃
Measurement Error:
Temperature ±1℃, Humidity ±5%RH
Power Supply:
1 x AAA 1.5V Dry Battery (Battery Not Included)
Package List:
1 x Electronic Thermometer(Battery Not Included) :
1. Please allow 0‑2 cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :
3. The product is shipped without battery, customers need to match the battery by themselves. :

Подобни продукти в категория..