• Новинка
BOHISEN Универсален Автомобилен Спойлер на Багажника Крило Регулируем Заден Спойлер от въглеродни влакна За Устни от въглеродни влакна Лепило, анти-Стареене Автомоб?
zoom_in

BOHISEN Универсален Автомобилен Спойлер на Багажника Крило Регулируем Заден Спойлер от въглеродни влакна За Устни от въглеродни

BGN 26.39

Налично
check Налично

【Премиум качество】-Произведен от екологично чисти материали от въглеродни влакна, безопасни и нетоксични, высокоэластичных и екологично чисти материали може да се изкриви, здрав и издръжлив, високо качество лигав дизайн, висококачествено силно лепкава производство, прави паста по-твърдо, не е деформиран и не пада, и е лесно да се установи. 【Характеристики 】- Увеличете обтекаемость външния вид на колата, чрез определяне на задната пола, спойлер на покрива, което прави колата по-стръмен и стилен.устна към всеки автомобил за агресивен спортен вид Подобрява аеродинамиката и добавя стилове за вашия автомобил. 【Бърза и лесна инсталация】 - Авто спойлер,и трябва само да коригира позицията и изрежете с перфектен размер, за да съответства на вашия автомобил, две капачки са включени, за да се запечата отрязаните ръбове.евтин начин за защита на вашия автомобил, да минава кола, да направи така, че вашият автомобил да изглежда готино. 【Изискан дизайн】 BOHISEN Carbon Fiber Багажника Lip Spoiler Комплект е изработен от висококачествен професионален дизайн на автомобилни майстори.Увеличете обтекаемость външния вид на колата, като я прави по-стръмен и стилен. 【Многофункционален】-Точков гумен спойлер може да се монтира в багажника, крило на покрива, капака на двигателя, независимо от това, къде той е инсталирана, тя може да озарява вашия автомобил и да направите вашият автомобил уникален.Увеличете обтекаемость външния вид на колата, чрез създаването на защитна пола, заден спойлер на покрива, като колата е по-стръмен и стилен. *1. За да се свържете спойлер, който може да се регулира според изискванията, с минимална дължина 114cm и с максимална дължина 128cm.Това е универсална опашка за седани.*2. Намаляване на съпротивлението на вятъра и подобряване на апетита.Подобрете спортна атмосфера и подобри клас автомобили.*3. Използвайте двупосочна лента за по-лесно инсталиране.*4. Анти-UV, анти-стареене, устойчиви на висока температура, липса на пукнатини и дълголетие.Пакетът включва : 1 x Спойлер на багажника на колата.

Подобни продукти в категория..