• Новинка
Конзола за монтиране на Притежателя на телефона Подкрепа за зареждане на Телефона Удобство с 3 М лепило за Iphone,Ipad,таблет или смартфон (сив)
zoom_in

Конзола за монтиране на Притежателя на телефона Подкрепа за зареждане на Телефона Удобство с 3 М лепило за Iphone,Ipad,таблет

BGN 7.91

Налично
check Налично

Стенен притежател на смартфон може да осигури на вашето телефона и планшету сигурна зарядно устройство по време на зареждане.Съвместима с повечето мобилни телефони и таблети.Вградена нескользящая тампон и организация зарядно кабел позволяват да се избегне падане на телефона и сложен елементарно.С широк спектър от приложения, е монтиране на стена за телефона могат да се използват върху гладки и плоски тапети, вар стени, плочки, неръждаема стомана, стъкло, дървени и метални повърхности и т.н. Супер силно лепило 3 М на гърба си, за многократна употреба, удобен и практичен.може да издържи товар до 2 кг. се Препоръчва да се изчака 24 часа след залепване.Конструкция ликвидация : в задната част на слота за карта с памет, можете да поставите допълнителен кабел за зареждане.Спестява място, чистота и яснота.Вградена нескользящая тампон за стабилно поставяне и организация зарядно кабели, без сложен елементарно.Държач за зареждане на телефон е изработен от ABS-пластмаса, не е токсичен, не е без аромат на сорта.Здрав, издръжлив и екологичен.Conveneint Phone Holder Монтиране на притежателя на телефона може да даде своя телефон и планшету сигурна зарядно устройство по време на зареждане.Вградена нескользящая тампон и организация зарядно кабел позволяват да се избегне падане на телефона и сложен елементарно.Това е идеалното решение за съхранение на своя i Phone по време на зареждане.Като се придържа към стената 1. Почистете стена, се уверете, че тя е чиста и суха 2. 3. Закрепете на притежателя на стената.Моля, уверете се, че той е подравнен със земята. 4. Изчакайте 24 часа преди да се използва.Съвместимост Работи с Samsung Galaxy S6, S6 Edge S5, S4, S3, Note 3, Note 4 и от много други устройства, Android, Windows или Apple.Характеристики -Лесен монтаж -Не е вредно за електроника-ЕКОЛОГИЧНО чист-Удобство за настаняване на устройства за зареждане-Размер на 4.6 x 2.8 x 0.7 см-Материал : ABS-Ликвидация дизайн : задната част на слота за карти може да се организира допълнителен кабел за зареждане.Спестява място, чистота и яснота. -Супер силна 3 м лепило на гърба, за многократна употреба, удобен и практичен Помещение включва : 1*Стенен държач за зареждане на телефона Бележки : Щепсели и кабели само за предавания, които не са включени.

Подобни продукти в категория..