• Новинка
RT-TCZ на Издаване Hardtop Swtich Дръжка на Капака на Покрива Премахване на Дръжката Украса Украса за Интериора, Аксесоари за 2018-2021 Jeep Wrangler JL JLU и Gladiator JT, 6ШТ(червен)
zoom_in

RT-TCZ на Издаване Hardtop Swtich Дръжка на Капака на Покрива Премахване на Дръжката Украса Украса за Интериора, Аксесоари

BGN 31.99

Налично
check Налично

【Приложимостта на】Подходящ за 2018 2019 2020 2021 Jeep Wrangler JL JLU и Gladiator JT. 【СТРАСТЕН ЧЕРВЕН ЦВЯТ】Червено-това е цветът, който отговаря на вашите огнени личности, които оживяват на вашия автомобил е по-спортен. 【Високо КАЧЕСТВО】е Изработен от висококачествена ABS-пластмаса, здрав и издръжлив.Не избледняват и не се напуква при вожденииһідһ QUALITY】е Изработен от висококачествена ABS-пластмаса, здрав и издръжлив.Не избледняват и не се напуква при движение. 【ЛЕСНА ИНСТАЛАЦИЯ】Лесна инсталация с помощта на самозалепваща лента, идеална е доста здраво и красиво (направете малка почистване и малко топлина лента преди да инсталирате, е за покриване на по-добро държеше на място). 【ГАРАНЦИЯ】Вход до 30 дни безплатно връща и 365 дни replacement WARRANTY】Вход до 30 дни безплатно връща и 365 дни замяна.Подходящ за 2018 2019 2020 2021 Jeep Wrangler JL JLU jtособенности : Изработен е от висококачествена ABS-пластмаса по поръчка, перфектна без избледняване и напукване при шофиране Лесна инсталация със самозалепваща лента до 30 дни безплатно връща и 365 дни заменапакет в комплекта : 6 * Hardtop Release Swtich дръжка на кутията.

Подобни продукти в категория..