• Новинка
Food Jar - 27oz Вакуум Изолиран Термос За Вечеря От Неръждаема Стомана, Херметически затворени Суповые Контейнери с чанта за Гореща или студена храна (сив)
zoom_in

Food Jar - 27oz Вакуум Изолиран Термос За Вечеря От Неръждаема Стомана, Херметически затворени Суповые Контейнери с чанта

BGN 27.19

Налично
check Налично

【ПРЕМИУМ храна материал】е Изработен от висококачествен хранителен качество 316(най-високото ниво на хранително качество),неръждаема стомана 304.Материал на по-високо качество осигурява безопасността на продуктите и здравето на хранителни продукти. 【ВАКУУМ ВЪТРЕШЕН ДИЗАЙН】Контейнер за вечеря за топла храна има модернизированную технологията на вакуумна изолация с двойни стени и безпроблемно технология за заваряване, запазва храната топла или студена до 12 часа. 【Стягане И лекота на ОТВАРЯНЕ】Хайде със силиконов о-пръстен, банка за хранене е напълно запечатана, за да се предотврати разливане на аварии.Дръжте вашите домашни ястия-топли, пресни, 100% без утечки.Конструкция понижаване на налягането на въздуха позволява лесно да го отворите. 【УДОБЕН ЗА ПОТРЕБИТЕЛЯ】Широк дизайн на устата прави за пълнене и почистване лесна задача.Дъното на вътрешната капачка от неръждаема стомана, намаляване на допир пластмаса с топла храна.СЛУЧАЙНА чанта ЗА ОБЯД в комплект улеснява переноску. 【ПРАКТИЧЕН】чудесно за деца, възрастни, на работното място, студенти, разходки , пътувания път, излети и отдих .Банка за хранене от неръждаема стомана също е добър избор за подарък.Хранителна банка FEWOO 27 грама с двойни стени и вакуум изолация от неръждаема стомана-това е задължително условие за вашия активен начин на живот.Нашата банка за съхранение на хранителни продукти от неръждаема стомана е с ярък и красив цвят и атрактивен външен вид от полиран метал. · 1.Висококачествен клапа от неръждаема стомана за запазване на здравословна храна. · 2.Характеристики на модернизация на технологията на вакуумна изолация с двойни стени. · 3.Съхранявайте храната топла и студена до 12 часа. · 4.Хайде със силиконов о-пръстен, херметически изолирани. · 5.Конструкция понижаване на налягането на въздуха позволява лесно да се отваря. · 6.Случайна чанта в комплект засилва изолацията и облекчава переноску. · 7.Широк устата лесно влиза, има и четка.Вземете тази храна термос със себе си на работа, дайте на децата в училище, или го използвайте по време на пътуването!.

Подобни продукти в категория..