• Новинка
Титуляр на каишка куче за Стена, Органайзер за съхранение на Неща Кучета, Имейл, Органайзер и Притежателя на ключ за Монтиране на стена с надпис Lets Go for A Walk - Каишка н?
zoom_in

Титуляр на каишка куче за Стена, Органайзер за съхранение на Неща Кучета, Имейл, Органайзер и Притежателя на ключ за Монтиране

BGN 15.99

Налично
check Налично

【ПРИТЕЖАТЕЛЯ на КАИШКА ЗА КУЧЕТА】 Този сладък притежателя на каишка във формата на кучешки кости разполага с 5 отделни висящи куки, използвани за съхранение на кучешка каишка, тренировъчни лакомство, дъвчащи играчки, ключове или на малки лични неща. 【ОРГАНАЙЗЕР ЗА СЪХРАНЕНИЕ на】 идеален за съхранение на различни предмети за домашни любимци, като каишки за кучета, храна за кучета, колан, спортни екстри, детски играчки за дъвчене, дождевики за кучета, светкавици и торби за отпадъците.Направете така, че да ви е лесно да излезе през вратата, бързо и ефективно.Знаете ли как са нетърпеливи могат да бъдат вашите домашни любимци, когато дойде време за разходки. 【ОРГАНАЙЗЕР ЗА СЪХРАНЕНИЕ на】 идеален за съхранение на различни предмети за домашни любимци, като каишки за кучета, храна за кучета, колан, спортни екстри, детски играчки за дъвчене, дождевики за кучета, светкавици и торби за отпадъците.Направете така, че да ви е лесно да излезе през вратата, бързо и ефективно.Знаете ли как са нетърпеливи могат да бъдат вашите домашни любимци, когато дойде време за разходки. 【СПЕСТЯВАНЕ на ПРОСТРАНСТВО】 Този многофункционален стенен органайзер може да създаде допълнително пространство за съхранение на вещи навсякъде, където ви е необходима, и да се възползват от неиспользуемым пространството на стените, като коридори, антрета, фоайе, кал стаи, санитарен възел, кухня, пералня и сервизни помещения, гаражи, офиси и др. 【ВИСОКО КАЧЕСТВО】 Този декоративна кука за кучешки лапи е изработен от неръждаема атмосферостойкой метална стомана, с нежна и специален външен вид, гладка и подробни дизайн намаляване.

Подобни продукти в категория..