• Новинка
OSQI Toy Foam Blasters & Guns, Гранатомет, Включва 3 Предпазни гранати, фенерче, очите, Тенджера, Играчка пистолет Подаръци за момчета, от 5 до 12 год. (Черен набор от играчки - 2)
zoom_in

OSQI Toy Foam Blasters & Guns, Гранатомет, Включва 3 Предпазни гранати, фенерче, очите, Тенджера, Играчка пистолет Подаръци

BGN 26.39

Налично
check Налично

Стартера гаубици, изработени от здрав ABS - пластмаса, а черупки - от мека пяна EVA. 【Gun, Гранатомет】Играчка пистолет с дължина 23,6 инча с ярки цветове и сгъваем задника.Нашата играчка гранатомет е изработен от висококачествена ABS-материал, и е сертифицирана от CPSIA и ASTM, безопасно е и е здрава.Носете по-забавно военните фанатским игрушечным вечеринкам. 【EVA Foam Grenade】Играчка бластер пистолет идва с 3 EVA foam safety grenade.лесен и не ще навреди нито на себе си или на своите приятели по време на игра.Максимален обхват на стрелба 16 фута/5 м, предназначена за няколко стрелците в задния двор, в парка и извън него. 【Лекота на зареждане】Пистолет - бластер с пяна гранати лесен за използване.Трябва само в 3 бързи стъпки, за да изтеглите, попълните и пуснете.Натиснете спусъка, за да издам имитированный бойна звук.Можете да играете военни игри или да се организира партита на военна тематика с децата си. 【Идеалната играчка s битката имитирана : това може да е играч, врагове, оръжия.Ето колекция от забавни шутъри за играчи, които обичат пенные blasters и пистолети.

Подобни продукти в категория..