• Новинка
Gcxzb Покривки за маса Правоъгълна покривка - 3D Персонализирани покривки TY0089 - Екологично чиста и без мирис - Дигитален печат и устойчивост на петна(размер:правоъгъле?
zoom_in

Gcxzb Покривки за маса Правоъгълна покривка - 3D Персонализирани покривки TY0089 - Екологично чиста и без мирис - Дигитален

BGN 148.80

Налично
check Налично

●100% полиестер, здрава тъканта на покривката. ● Лесен за обслужване?Модерен дизайн. ● Създайте красива и луксозна обстановка за семейството и приятелите си и се наслаждавайте. ●Поводи - било то сватба,партита, семейни вечери,тържества или дори на рождени дни. ● Доставка 15-20 дни, ако не сте получили поръчка в рамките на 30 дни, моля, свържете се с нас.Добре дошли в магазин Gcxzb _BOS_ е Подходящ за вътрешна и външна употреба.разливи могат лесно да се избърше.подходящ за различни цели, като например маси, кухненски маси, двор,барбекю,партита, училище, детски градини и детски групи,занаяти,ресторанти,лодки, мобилни къщи, каравани и др.Изображението е само за справка и цвят може да бъдат други.* Този предмет е бил отрязан, така че този измервателен елемент не приема рекламации.*-Размер : Правоъгълен-50* 130 смМатериал : полиэфирное влакна (полиестер) Платът основни компоненти : полиэфирное влакна (полиестер) Платът съдържанието основна съставка : 100, Категория на продукта : покривка Стил : Пастырская форма : правоъгълник Применимая сцена : семейство?- Моля, обърнете внимание : тази снимка е направена от тази покривки за маса, която ние продаваме.Цвят трябва да бъдат много близки, но от такива фактори , като светлинните ефекти, настройки на дисплея и яркост/ контраст, тон на снимки на сайта може да се различават малко от реалните проекта.2. Поради сгънати доставка пристигане на стоката може да бъде леко помято и автоматично ще се възстанови след известно време.3. Физически изображения е само за справка.★ Магазинът продава различни модели и различни видове покривки .Моля, посетете нашия магазин или се свържете с нас за повече информация.Ние ще ви отговорим в рамките на 12 часа ★Ако имате нужда от някаква помощ,свържете се с продавача.

Подобни продукти в категория..