• Новинка
Dfgdf Копринените Дантели Красотата на Завивката на Леглото на Четири Части Анти-Пилинг с Лице Почивка Дупка Масажна Маса Чаршафи, Комплекти,Масажна Маса Пола Спа За?
zoom_in

Dfgdf Копринените Дантели Красотата на Завивката на Леглото на Четири Части Анти-Пилинг с Лице Почивка Дупка Масажна Маса

BGN 22.88

Налично
check Налично

?Гаранция обслужване-Ние сме тук, за да сте сигурни, че получавате най-доброто обслужване на клиенти и на 100% доволни от покупката си. ?Функционален набор от масажна кушетка-пола-лист е толкова добър,за да покрие всичките си елементи, масажен маса, което прави вашия спа център чисти и спретнати и спестява място.Всички масла,спа инструменти и други често използвани продукти може да се скрие под полата на масата. ?Луксозен спа комплект-красиви цветове и семпъл дизайн ще подобри цялата среда на вашата стая или спа. ?Отвор за почивка лице-разработено с дупка за дишане на лицето,лесно се отстранява с цип и страничен джоб за мобилен телефон. ?Потребителски размер-ако размерът по подразбиране не е подходящ за вашия масаж на масата, моля, изберете настройка и изпратете ни детайли.В противен случай ние ще изпратим продукта по подразбиране.Ъпгрейд вашия масажна маса с помощта на този комплект прагове за масаж на масата.Този комплект прагове за масаж на масата е перфектна комбинация от функционалност и привлекателност.Спално бельо може да бъде приложимо към салонам за красота, спа-процедури акупунктура и акупресура.Типични приложения на салон за красота;Масажен кабинет;Салон за красота; Homeu2013health; Луксозен хотел; Здравен клуб; Сауна и парна баня и много други Този комплект от 4 теми включва чаршафите на един плот, покривки с стеганым одеяло, възглавница и капак стол, предоставя всички възможности за вашата употреба.

Подобни продукти в категория..