• Новинка
ZQDXD Транспортна Мрежа 1 бр. Черен Найлон Регулируема Еластична Чанта За съхранение на Универсален багажника на колата си Товари окото Окото Туризъм и Къмпинг, Авто ?
zoom_in

ZQDXD Транспортна Мрежа 1 бр. Черен Найлон Регулируема Еластична Чанта За съхранение на Универсален багажника на колата

BGN 78.64

Налично
check Налично

Използвайте материали, растягивающиеся, гъвкави и еластични, това може да се гарантира, че лицата няма да се движат напред-назад в багажника, когато автомобилът е в движение, да се предотврати повреждането и да запази автомобила си в ред.Тъй като окото може да ви помогне да съхранява и полага продукта в багажника, за багаж остава повече място, а когато той не се използва, можете да го сложите в найлонов пакет, без допълнително място не се изисква.Мрежа обхваща си неща, и може да възложи на нея повече неща, отколкото когато и да било.Той е достатъчно здрав, за да може да се използва дори и в лоши атмосферни условия.Силна скалируемост позволява да се преодолее проблема с увиснала без скалируемост.Спецификация : Материал : найлон Размер : 90x40 см / 35.43*15.74 in Color : black Packing Включва : 1 x багажника на колата транспортна мрежа, 4 x Винтове 4 x куки 4 x куки адаптери Можете да имате на ум, че тя няма да бъде лесно се късат тежки продукти.Той се разтяга около вашите неща, и можете да се наместят в него още повече неща, отколкото когато и да било, осигуряването на всички елементи на място.

Material:
Nylon
Size:
90 x 40cm / 35.43*15.74in
Color:
black
Packing Include:
1 x Car Trunk Cargo Net
4 x Screws :
4 x Hooks :
4 x Hooks Adapters :
You can own peace of mind that it will not teared easily by heavy groceries. :
It stretches around your stuff and you can cram even more things in it than ever before, make all the items secured in place. :

Подобни продукти в категория..