• Новинка
MroMax M5x30mm Плоска Корона Машини за Винтове с Вътрешен Шестограмен Винт 304 Неръждаема Стомана Монтажните Болтове Сребърен Тон 10 бр.
zoom_in

MroMax M5x30mm Плоска Корона Машини за Винтове с Вътрешен Шестограмен Винт 304 Неръждаема Стомана Монтажните Болтове Сребърен

BGN 4.79

Налично
check Налично

【Размер】 Модел : M5x30mm; Дължина на винта : 30 мм/ 1.18"; Стъпка : 0.8 мм/ 0.03"; Диаметърът на главата на винта : 10 мм/ 0.39"; Дълбочина на главата на винта : 2.3 мм/ 0.09"; Размер на шест двустранен ключ : 3 мм/ 0.12". 【ПРЕДИМСТВО】- Прозрачна нишка,много силна,чисто и точно.Компактен резба не е деформиран и не слайдове по време на валцуването, а също и много практичен и е трайна. 【МАТЕРИАЛ】- Вътрешна винтове с плоска глава с шестоъгълни глави са изработени от неръждаема стомана 304, силна ръжда и корозия за продължително време. 【ПРИЛАГАНЕТО на】- Винт за фиксиране и определяне, има силна устойчивост на корозия.Широко използван в домашната и офис устройство, оборудованиях връзка,агрегате на кораба и друг индустрията на машинно оборудване, мебели.Също така може да се използва за закрепване на кутията за съхранение на компоненти, производството и строителството на устройството. 【Кръст Бод Пакет съдържание】- 10 бр. x Шестостенни винтове с тайния плоска глава.Цвят : M5x30 | Размер : 10 бр.

Подобни продукти в категория..