• Новинка
MengFeng Протектор на екрана на мобилен телефон 0.26 mm 9H 2.5 D Закалено стъкло Филм е Съвместим за HTC Desire 12 Мобилен телефон Резервни части (Цвят : Color1)
zoom_in

MengFeng Протектор на екрана на мобилен телефон 0.26 mm 9H 2.5 D Закалено стъкло Филм е Съвместим за HTC Desire 12 Мобилен

BGN 8.11

Налично
check Налично

Осигурете защита за екрана на вашия телефон през целия ден.И това играе голяма роля в защита на мобилния телефон от надраскване, пръстови отпечатъци, вода, масло, прах, удар, приплъзване и така нататък.Това е вашият незаменим аксесоар за мобилен телефон.Здрав.При добри резултати той може да работи в продължение на дълго време.0.26 мм 9 H 2.5 D закалено стъкло филм за HTC Desire 12. Качеството на услугата, моля, свържете се с мен,ако имате някакви въпроси!1. Ультратонкая и отлична гъвкавост.Екран дебел.Не е нужно да се притеснявате за това, ще забави ли рефлекси на вашия телефон, след залепване на филма като цяло. 2. Висока твърдост.Тази темперирано стъкло екранната фолио е с висока твърдост, така че тя може ефективно и постоянно да се предотврати драскотини или разделяне на парчета.При авария закалено стъкло се разбива на малки парченца, които не са остри, което го прави по-безопасни за потребителите. 3. Висока яснота на изображението.Филмът се отличава с висока светопропускаемостью.Отличаващ се с висока светопропускаемостью и ниско отражение на светлината, филмът може да ви осигури екран с висока разделителна способност, както обикновено. 4. Функционален.Протектор на екрана може да е добре отговарят на вашия телефон и да имат голямо значение за защита на вашия телефон от надраскване, пръстови отпечатъци, вода, масло, прах, удар, приплъзване и така нататък.При замърсяване на вода, пръст, кал, масло или други приложения може да се почиства без усилие. 5. Гладка повърхност.Дори страните на екрана на филма се усещат гладко. 6. Удобен за използване.Той има отлични адгезией.За да залепите филм, единственото нещо, което трябва да направите, е внимателно да изчистите екрана. 7. Здрав.С добра производителност, високо качество, той може да работи в продължение на дълго време.Инструкции за инсталиране 1. Моля, използвайте алкохолен тампон и кърпа от микрофибър за почистване на LCD екрана, преди да инсталирате. 2. Махнете защитния слой с лепило страна. 3. Внимателно выровняйте стъкло на екрана. 4. Щракнете върху център стъкло, след което залепваща част от равномерно распределится по всички части.Внимавайте 1. Тъй като това е от стъкло продукт, моля, обърнете внимание, че ръба на стъклото са най-уязвими зони. 2. При изваждане за повторна употреба адгезивные свойства могат стереться до такава степен, че защитното фолио не ще се придържаме към устройството.Не се препоръчва да се повиши защитно стъкло след неговото нанасяне. 3. Използването на прекомерна сила кой съм аз.

Подобни продукти в категория..