• Новинка
Eerya 22,5 См Перука на Главата Щанд Платно Перука на Главата със Статив Щанд Набор от Перука на Главата Щанд за Производство на Перуки Дисплей Полагане на Фризьорски с?
zoom_in

Eerya 22,5 См Перука на Главата Щанд Платно Перука на Главата със Статив Щанд Набор от Перука на Главата Щанд за Производство

BGN 39.19

Налично
check Налично

Поставка за статив : подходящ за фризьори на различна височина, 32-57 инча разгъване на височина, сгъваема размер на общо 32 инча (80 см), е много лесно да носите със себе си.Съвети : Моля, измерва се размерът на главата е правилно : поставете въже или лента около главата около 1/8 инча над ухото, през средата на челото, изцяло заобиколен от главата.Eerya високо качество перука на главата платно блок на главата със стойка за статив, кърпа на главата на манекена с поставка за статив, предназначен за коса експерти или салон.Инсталиране на главата : основа с монтаж отвор се инсталира лесно и плътно се съчетава с всякакъв клип на перука.Обиколката на главата : 22,5 инча (измерва се като на снимката) височина : 12,3 инча. C скоба за щанд 4. Статив, стойка 3.Ако направите своята прическа експерт, тази глава значително ще улесни вашата работа.Штативная поставка : подходящ е за фризьорски студенти и професионалисти, за да практикуват прическа, заплитане на косата, настройката, на дисплея на полагане на главата, производство на перуки. Материал на главата : перука на главата платно блок главата платно отвън, полиуретан вътре (полиуретан - нов биологичен материал polyer).Материал поставка за статив : 100% чисто нов висококачествен метал, който е много по-надеждни и издръжливи в сравнение. Платно блок на главата 2.Пакетът включва : 1.Дръжте лента плътно, но не твърде плътно.Подходящ за студенти-фризьори и специалисти за практики, прически, плетене косата, настройки, дисплей полагане на главата, производство на перуки. Черна нишка 7.Поставка за статив : подходящ за фризьори на различна височина, 32-57 инча разгъване на височина, сгъваема размер на общо 32 инча (80 см), е много лесно да носите със себе си.цвят : розов и светло кафяво.Предимство на главата : поли уретан по-издръжлив от стиропор, главоболие, фенери, но силни, много силни, много силни, на главата перука няма да люпя при поставянето на игли. Завързана с перука капачка 6. Черна нишка 7. (Полиуретан-това е новият органичен материал Polyer) Цвят : розово и светло кафява Височина : 12,3 инча Размер на главата : 22,5 инча (моля, позволете 0,3" допуск на размера) Използван за : да се Направи перука и главата на дисплея Предимство : поли уретан по-издръжлив от стиропор, главоболие, светлини, но силен, много здрав, много здрав, главата перука не се бели когато шипове добавя.Височина : подходящ за фризьори на различна височина, височина разкриване 32 инча -57 см.Професионална корона перука Eerya със стойка за статив, разработена в съответствие с формата на главата на човека.статив, стойка : 100% абсолютно нов, висококачествен метал;, който е много по-надеждни и издръжливи в сравнение. Статив, стойка с чанта за носене на ръка 3. Шнола за стайлинг на коса 3 бр.

Подобни продукти в категория..