• Новинка
Cat Scratch Post, 3.14.1 Топка Kitty Cat Funny Game, Toy Cat Scratch Post Cat Scratch Roller, Сезал за Домашни Любимци, Котки, Кучета у Дома
zoom_in

Cat Scratch Post, 3.14.1 Топка Kitty Cat Funny Game, Toy Cat Scratch Post Cat Scratch Roller, Сезал за Домашни Любимци,

BGN 23.99

Налично
check Налично

Може да се монтира във вертикално или хоризонтално положение, за повече стабилност и удоволствие.Подходящ за котки от всички възрасти и нива на активност.Лесно почистване, няма нужда да прекарват прекалено много време и сили, за да го измие.Стълб, покрити с сизалевой въже, за да задоволят основните нужди на вашата котка : грижа за нокти, маркировка на терена и намаляване на стреса.В комплекта са включени играчка топка с камбана, с който котките могат да играят по време на царапания.Този полюс е покрит с сизалевой въже, за да задоволят основните нужди на вашата котка : грижа за нокти, маркировка на района и намаляване на стреса.Защо не позволявайте на котката си да го направят в този здрава когтеточке, а не на вашите мебели!Характеристики : 1. Стълб, покрити с сизалевой въже, за да задоволят основните нужди на вашата котка : грижа за нокти, окръг маркировка и намаляване на стреса.2. Включва играчка топка с камбана за котки, за да играят с него по време на царапания.3. Смогите да бъде поставен в изправено или легнало положение за добавена стабилности и забавление.4. Лесно почистване, няма нужда да прекарват твърде много време и усилия, за да го измие.5. Подходящ за котки от всички възрасти и нива на активност.Спецификация : Тип елемент : Cat Scratch Roller Material : Сезал Цвят елемента : Както е показано на снимката Размер : прибл. 8x10, 3 см / 3, 1x4 дървен материал, 1 инча Тегло на опаковката : прибл. 93 g / 3.3 oz Package включва : 1 * Cat Scratch Roller Note : 1. Истинският цвят на продукта може да се различават малко от изображения, показани на сайта, причинени от много фактори, като например яркост на монитора и яркостта на светлината.2. Моля, позволете 1-3 см грешка се дължи на ръчно измерване.Моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да направите залог.

Item Type:
Cat Scratch Roller
Material:
Sisal
Item Color:
As Pictures Shown
Item Size:
Approx. 8 x 10.3 cm / 3.1 x 4.1 inch
Package Weight:
Approx. 93 g / 3.3 oz
Package Include:
1 * Cat Scratch Roller :
1. The real color of the item may be slightly different from the images shown on the website caused by many factors such as your monitor brightness and brightness of the light. :
2. Please allow 1-3 cm error due to manual measurement. Please make sure you do not mind before you bid. :

Подобни продукти в категория..