• Новинка
AirTag Case Защитен Силиконов Калъф за AirTag Tracker Soft Anti-Scratch AirTag Cover with Key Ring 2 бр ( оранжев и червен )
zoom_in

AirTag Case Защитен Силиконов Калъф за AirTag Tracker Soft Anti-Scratch AirTag Cover with Key Ring 2 бр ( оранжев и червен

BGN 4.79

Налично
check Налично

【Съвместима модел】Този силиконов защитен калъф е съвместим само с Apple Air Tag 2021. (Забележка : Air Tag не е включена в комплекта). 【Идеална за засаждане】Калъф Air Tag с точна откриването и приповдигнато дизайн на устните, той може плътно да приключи вашия тракер Airtag, без да се притеснявате за падане Air Tag. 【Висококачествени материали】е Изработен от висококачествен силикон, този калъф Air Tag мек и издръжлив.Той може да предпази вашия Apple следи от удар, падане и надраскване.Миещ характеристики осигуряват повторно почистване, за да си калъф Air Tag винаги остава в новото състояние. 【Функционален ключодържател】Идва с карабинка, можете лесно да прикачите този притежателя Air Tag към ваш ключ от колата, чемодану, училищната чанта на детето, ошейникам за кучета, на притежателя на линия за домашни любимци, ценните неща и много други.Вече няма нужда да се притеснявате, че ще загубите своите неща. 【Кръст Бод Пакетът включва】2 * Защитен калъф за Air Tag с пръстен на ключодържател.Има 3 цветови комбинации, за да изберете.Моля, не се колебайте да се купуват.Ако има някакви проблеми с качеството, просто се свържете с нас.Ние ще ви дадем удовлетворенное решение.Тези защитни капаци, съобразени с размерите и формата на нов тракер Apple, са идеални за Airtag.Благодарение на высококачественному силиконовому материала той също така предпазва ръбовете Air Tag от удара при падането, натъртвания и драскотини.Има много цветове за избор, и трябва да бъде този, който ви харесва.Идва с метален ключодържател, лесно можете да прикачите въздушни възглавници за вашите важни неща, като раници, куфари, детски училищни чанти, яки и т.н., Проследявайте ги по всяко време и на всяко място, не е нужно да се притеснявате за загуба на местоположението.Опаковъчен лист : 2* Защитен калъф за Air Tag 2021. (Устройство Air Tag не е включена в комплекта).

Подобни продукти в категория..