• Новинка
WVYMX Портфейл Калъф за Galaxy S20 FE 5G Ретро Стил ПУ Магнитен Портфейла в Чантата си [4 Притежателя на кредитната карта] Фолио Флип Поставка за Защита на Калъф За мобилен Те?
zoom_in

WVYMX Портфейл Калъф за Galaxy S20 FE 5G Ретро Стил ПУ Магнитен Портфейла в Чантата си [4 Притежателя на кредитната карта]

BGN 61.44

Налично
check Налично

[Съвместимост] специално разработен за Samsung Galaxy S20 FE 5 G калъф, лесен достъп до всички контроли и функции; - добри деколтета, за говорител, камера и други портове. [Чудесно усещане за допир] е направен от изкуствена кожа и мек трайно удароустойчив TPU,този калъф осигурява комфортно усещане за допир за вашия телефон. [Точни деколтета] Деколтета точен за Samsung Galaxy S20 FE 5 G,удобство за вас, за да използвате високоговорителя, камера, порт за зареждане. [Притежателя слотове за карти Deisgn] Вътрешна 4 слота за карти са предназначени за това, за да можете да поставите своите визитни картички/ банкови карти.Дълъг притежател на молив е удобна за съхранение на S Pen под ръка. [Инструменти] Това е най-добрият подарък за вашите приятели или вашето семейство, ако желаете различен дизайн своята практика ,моля, вижте "WVYMX + вашия телефон размер".Всеки въпрос, относно нашия продукт, моля, свържете се с нас, ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за да го реши.

Подобни продукти в категория..