• Новинка
WYBFZTT-188 3-piece Set Storage Box Underwear Divider Lidded Closet Organizer Storage Organizer Box Cover Drawer Organizer (Цвят : C размер : както е показано на фигурата)
zoom_in

WYBFZTT-188 3-piece Set Storage Box Underwear Divider Lidded Closet Organizer Storage Organizer Box Cover Drawer Organizer

BGN 25.20

Налично
check Налично

Съхранение и тапицерия на : идеален за завършек на работния плот, се сбогува с мръсни маси, е най-добрият избор за домашен офис, осигурявайки по-чиста среда.Разумно разделете на бельо, бельо и чорапи в категории, за да ги чисти и спретнати.Конструкцията на покрива е удобно за стифиране и съхранение.Един клон, може да се съхранява 4-7 сутиени, чист и не е лесно деформируеми. 10 отделения позволяват да се съхраняват по-големи обекти, като бельо, чорапогащи, шалове, жартиери и т.н., Разумно разделете на бельо, бельо и чорапи в категории, за да ги пазят чисти и спретнати.Конструкцията на покрива е удобно за стифиране и съхранение.Един клон, може да се съхранява 4-7 сутиени, чист и не е лесно деформируеми.10 клона могат да съхраняват по-големи обекти, като бельо, чорапогащи, шалове, жартиери и т.н., 15 офиса може да се съхранява на малки предмети, като бельо, чорапи, копринени шалове, бижута и т.н., Ефективно съхранение, чисти и спретнати и удобни.Име на продукта : Кутия за съхранение на бельо Материал : пластикспецификация : 1 окото/10 нишки/15 нето Тегло : 1.35 кгпакет включва : 1* Кутия за съхранение на бельо (не включва другите дрехи на снимката)1. Измерванията са направени ръчно, така че може да има грешки в рамките на 1-2 см или 1-5 г. 2.Такива фактори, като осветление, контраста и цветен дисплей, може да доведе до това, че снимките ще изглеждат по малко по-различен начин, това не показва никакви проблеми с качеството на продукцията.3. Размерът се основава на действителни измерения.Ние можем да увеличите изображението е само за това, по-добре да се покаже информация.

1 grid/10 grids/15 grids :
Weight:
1.35kg
Package includes:
1* Underwear Storage Box (Do not include other clothes in the picture) :
1. The measurements were done by hand, so there may be errors within 1-2cm or 1-5g. :
2. Factors such as lighting, contrast and color display can cause the photos to look slightly different, this is not indicative of any product quality issues. :
3. The size is based on the actual measurements. We may enlarge the pictures just to display details better. :

Подобни продукти в категория..