• Новинка
Кутия за контактни лещи, Калъф За Накисване на Контактни Лещи, Кутия За Съхранение на Контактни Лещи Сладък Мини Комплект За Пътуване на Контактни лещи(Пиле)
zoom_in

Кутия за контактни лещи, Калъф За Накисване на Контактни Лещи, Кутия За Съхранение на Контактни Лещи Сладък Мини Комплект

BGN 5.59

Налично
check Налично

Изработен от PVC, зелен, екологичен и нетоксичен.малки размери и тегло, лесен за пренасяне и почистване.Малък размер, напълно функционален, удобен за вас да използвате.Вътре има вградено огледало, пръчка за контактни лещи, пинцети и бутилка с разтвор.Може да помогне да запазите вашите контактни лещи, чисти и прозрачни.Този продукт е изработен от PVC, лек и малък.В случай, има огледало, флакон с течност за грижа, двойно съединителната кутия, пръчка и пинсети.Това е вашият добър помощник в поддържането на чистотата и чистота на контактни лещи.Характеристики : 1. Изработен от PVC, зелен, екологичен и нетоксичен.2. Малък размер, пълнофункционален и удобен за вас да използвате.3. Може да помогне за поддържане на контактните лещи са чисти и ясни.4. Малки размери и тегло, лесен за пренасяне и почистване.5. Интериорът е оборудван с вграден гардероб, огледало пръчка за контактни лещи, пинцети и бутилка с разтвор.6. Изискан и практичен калъф, който е подходящ за вашите нужди в контактни лещи. Тип : Контактни лещи Материал : PVCСтиль : Здравейте, през цялата лък Пиле, деца(опция)Тегло : прибл. 43g / 1.5 oz Package списък : 1 * Калъф за контактни линз1 * Вграден зеркало1 * Бутилка за грижа за жидкостью1 * Двойна съединителната коробка1 * Пинцети 1 * Стикер Забележка : 1. Двойна кутия и пинсети трябва да се изплаква с вода преди и след употреба.2. След въвеждането на слой консервирующего разтвор в двойна кутия дръжте обектива (моля, обърнете внимание, че леща се поставя в кутията, не поставяйте я върху ръба двойно кутии) и затегнете капачката.3. Уходовые разтвори не може да се измие препарат за почистване, сапун и т.н. 4. При използването на двойно кутии обърнете внимание на лявото и дясното подразделение.5. Този продукт е съвместим с всички марки продукти за грижа.6. Офталмолози препоръчват да се замени продукта веднъж на 3 месеца.

Подобни продукти в категория..