• Новинка
Andongnywell За Жени S Жилетка Блуза За Малышек V Образно деколте Одноцветное Цвят С Дълъг Ръкав Копчета Подпушка Върховете на Коригиращи Шифоновые Ризи За момчета Туник?
zoom_in

Andongnywell За Жени S Жилетка Блуза За Малышек V Образно деколте Одноцветное Цвят С Дълъг Ръкав Копчета Подпушка Върховете

BGN 4.31

Налично
check Налично

ХАРАКТЕРИСТИКИ : Закопчалката на копчета, лек, V-образно деколте, свободен, гладък, мек, удобен и атрактивен.Дизайн : Тази шифоновая блуза, мека и лека.V-образно деколте, което ви прави по-елегантна и очарователна.ФРАЗАТА : Той идеално се съчетава с дънки, гамаши, поли, къси панталони, подходящи не само за ежедневието ежедневни облекла, но и за професионална работно облекло.ПРИЧИНА : Офис работа, Призвание, Парти,Пътуване, Къща, Плаж, Почивка.Идеална за страхотен летен, пролетен, есенен и зимен сезон.Това е много мека и дишаща блуза.Доста случайни топ.ПРЕДМЕТИ от ПЪРВА НЕОБХОДИМОСТ : копчета отпред, свободни и струящиеся ,Всички цветове са леко облечени.Незаменим нещо за всеки дами или момичета.За женските върховете Andongnywell : Отговаря : да се носят по различно време на годината и по различни поводи, лесно да се комбинира с други дрехи.Можете да комбинирате тези обикновен потник-туника с дънки,гамаши,къси панталони,штанами за йога,ежедневни панталони,веригата на пуловери и т.н., семпъл дизайн, но чудесен бизнес ежедневния начин.Предмети от първа необходимост : свободни и струящиеся ,Всички цветове са леко облечени.Забележки : 1. Има 2-3% разлика в съответствие с ръчно измерване. 2.Това е размерът на дрехи, а не ефект на хората, които я носят. 3. Моля, проверете таблицата измервания, преди да закупите продукта.1 инч = 2,54 виж 4. Моля, обърнете внимание, че има малка разлика в цвета трябва да бъде приемливо от светлина и екрана.Мнение : ние се вслушваме в отзива на клиенти и оттачиваем всеки детайл, за да се гарантира качество, кацане и комфорт.Парцел е в комплект? 1 x Върхове .

Подобни продукти в категория..