• Новинка
#NA 2 Way Тежкотоварни Месинг Ивица на Градински Маркуч с 10 Пакети, Допълнителни Гумени Шайби, 3/4 - инчов Месинг Конектор за Маркуч За Вода Y Тип Адаптер за Маркуч - 2 паке?
zoom_in

NA 2 Way Тежкотоварни Месинг Ивица на Градински Маркуч с 10 Пакети, Допълнителни Гумени Шайби, 3/4 - инчов Месинг Конектор

BGN 12.79

Налично
check Налично

Материал : 100% сигурна латунная дизайн за трайност, без течове, антикорозионна и има 10 допълнителни гумени шайби.Сигурност : Y-образен конектор с заключване отпред на автомобила е идеален за стартиране на две тръби от един кран.Дръжки клапани са лесни за използване, не изисква клещи, така че можете да се отварят или затварят клапите, не травмируя ръце.Анти-изтичане на : дюза за кран може да се върти свободно.Той е проектиран за плътно запечатване, за да се гарантира липсата на течове.Можете също така да регулирате Y-образен конектор под идеален ъгъл, в съответствие с вашите изисквания.Лесна инсталация и плавна работа : Y-образен съединител за маркуч може лесно да бъде приложен, се стяга и отсоединяется.Просто завийте конектора, за да го прикачите към патрубку.Никакви инструменти/опит не се изисква.Гаранция : Ние обещаваме да ви предоставят качествени продукти и услуги, да ви удовлетвори.Ако имате някакви въпроси за този продукт, моля, не се колебайте да се свържете с нас и ние веднага ще решим този проблем за вас.Високо качество с 100% твърда месингова конструкция, устойчивост на корозия и дълъг живот.И двете connector маркуч могат да бъдат включвани и изключвани индивидуално, така че можете да използвате един или други, в зависимост от вашите нужди.Характеристиките на продукта : Материал : месинг Цвят : жълт Размери : 3/4 инча кръст Бод Пакет съдържа : 2 бр. Маркуч Сплитер 10 бр. гумени шайби.Количество : 12шт Забележка : 1. Моля, уверете се, че имате вече има гумени шайби между двете части, преди да свържете крана или маркуча. 2. Той е подходящ само за студена вода. 3. Моля, махнете ивица на маркуча от чешмата, когато времето е студено или дълго време не се използва. 4. Ако това е изтичане на информация, моля, сменете нова гумена шайба. 5. Ключ ще бъде малко тугим за първата употреба, за втори път да бъде гладко.

Подобни продукти в категория..