• Новинка
Newmind Memory Foam Възглавницата на Седалката, Нескользящая Мека Възглавница Стол, Офис Стол Инвалидна Количка в Движение, Универсален Размер Подходящ за Повечето Столов?
zoom_in

Newmind Memory Foam Възглавницата на Седалката, Нескользящая Мека Възглавница Стол, Офис Стол Инвалидна Количка в Движение,

BGN 19.44

Налично
check Налично

* Нашата възглавницата на седалката е с дишаща калъф, който не задържа топлина, така че все още може да се чувствате комфортно и прохладно, дори и след продължителна места за сядане. * Твърда повърхност за сядане водят до точките на натиск в долната част на тялото, но с нашата възглавница за стол, тя се поклащаше си задника, намаляване на болката в долната част на гърба, бедрата и седалищном нерве, което ви позволява да работят с комфорт. * Термочувствительная възглавници от пяна с висока плътност използва топлината на тялото да се адаптира към вашите изгибам, като предоставя на вашето сегашното стол подкрепа, която му липсва, и като ви предоставя индивидуална седалка за максимален комфорт по време на употреба. * Той измерва 15.7x15.7inch, който е подходящ за всички видове столове около вас, подходящ за използване в дома, в офиса или автомобила, или по време на път. * Нашата възглавница офис стол е проектиран с ергономична форма, намаляване на налягането, улучшающей стойка.

Подобни продукти в категория..