• Новинка
JYDQM Автоматично кофа за боклук кофа за Боклук Умен кофа за Боклук Умен кофа за боклук Индукционный кофа за боклук (цвят : B размер : 12l)
zoom_in

JYDQM Автоматично кофа за боклук кофа за Боклук Умен кофа за Боклук Умен кофа за боклук Индукционный кофа за боклук (цвят

BGN 793.85

Налично
check Налично

Докоснете, за да отворите бутон, капакът ще се отвори автоматично и ще държат капака отворен в продължение на дълго време, за да се отървем от боклука, освободете ръцете си, отново докоснете се До затваряне на капака автоматично ще се затвори, и състоянието на автоматично наблюдение ще бъде възстановено.Кофата за боклук приема дизайн на вътрешни и външни бъчви, които могат да бъдат гъвкаво разделени.Вътрешен бъчва, покрита с торба за боклук, а пръстен за съхранение добавя във външния бъчва, за да се избегне появата на торбичката за боклук.Използване на безшумна и замедляющей технология позволява целият процес хвърлят боклука ефективно намаляване нивото на шума и създаване на тиха и комфортна среда на обитаване. 3 олора, 2 варианта на капацитет за съхранение, 8Л/12Л, кофа за боклук 8Л е подходящ за баня, спални, хол, кофа кофа 12Л подходящи за кухня, офис и бизнес зона.Тънки и компактни кофи за боклук може да се използва в тесни ъгли, а мъртвите ъгли - ефективно.Докоснете, за да отворите бутон, капакът ще се отвори автоматично и ще държат капака отворен в продължение на дълго време, за да се отървем от боклука, освободете ръцете си, отново докоснете се До затваряне на капака автоматично ще се затвори, и състоянието на автоматично наблюдение ще бъде възстановено.Кофата за боклук приема дизайн на вътрешни и външни бъчви, които могат да бъдат гъвкаво разделени.Вътрешен бъчва, покрита с торба за боклук, а пръстен за съхранение добавя във външния бъчва, за да се избегне появата на торбичката за боклук.Използване на безшумна и бавна технология позволява целият процес хвърлят боклука ефективно намаляване нивото на шума и създаване на тиха и комфортна среда на обитаване.3 олора, 2 варианта на капацитет за съхранение, 8Л/12л, 8Л кофа за боклук е подходящ за баня, спални, хол, 12Л кофата за боклук, подходящ за кухня, офис и бизнес място.Тънки и компактни кофи за боклук може да се използва в тесни ъгли, а мъртвите ъгли - ефективно.Кофата за боклук, наистина елегантно и красиво.Ние ви препоръчваме да използвате този кофа за боклук в офиси, бани, спални и т.н. Мощен кухненски боклук can.Name : Метален умен кофата бакМатериал : ABS+metal Product капацитет : 8 L /2.1 литра, 12 L /3.1 литра Област на приложение : спалня, кухня, дневна, офис и т.н. Пакетът включва : 1*отпадъци cannote : 1. Моля, въведете размер и цвят, преди да купите.2. Снимки На продукта не други предмети, освен боклуци в резервоара.3. Размер се измерва ръчно.Това може да бъде погрешно, това е нормално, моля, обърнете се към самия размер, благодаря.5. Поради разлика в осветлението на екрана и цвета на продукта може да се различават малко от снимките, моля, приемете.6. Ако откриете някакви проблеми с нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас по електронната поща.7. Благодарим ви, че посетихте нашия магазин, натиснете, за да влезете в нашия магазин, има повече продукти на избор.Забележки : 1. Поради ди.

Подобни продукти в категория..