• Новинка
Zeyujie Дървени Детски Проходилки Количка за Ранно обучение за Развиване на Многофункционални Проходилки, Играчки, Детски Уроци Проходилки, Дървени Двухтактные Детс?
zoom_in

Zeyujie Дървени Детски Проходилки Количка за Ранно обучение за Развиване на Многофункционални Проходилки, Играчки, Детски

BGN 12.22

Налично
check Налично

Висококачествени материали : Произведени с най-изработка на дървени, гумени ръбове на колела защитават вашия нежен пол и нетоксичную боя.Тази детска развитие на играчка ще устои на изпитанието на времето!.Многофункционални и весели дървени проходилка може да се помогне на детето да се упражнявате в ходене.Ярки цветове и разнообразни десени.При дървена уокър има много интересни игри, включително мъниста, класификация, форми, музикални ноти, ксилофона и фунтовый барабан.Подобряване и развитие на умения : Този център детската активност може да стимулира креативността, развива въображението и помагат за подобряване на спортните способности и социалните умения на децата.Здрава рамка идеална за осигуряване на необходимата подкрепа за първите стъпки на вашето бебе!.Чудесен подарък : Независимо от това дали търсите ли сладък подарък за бъдещата майка или подарък за 1-та рожден ден, или просто искате да изненадате своето дете забавни развивающими играчки, този дървен модул за обучение на помощник-идеалното решение! За гарантиране на 100% удовлетворение : Всяка играчка, която ние разработваме, съответства на високата качеството на стандарти за развитие на детски сърца.Ако не сте доволни от нашите продукти, моля, свържете се с нас, ние трябва първо да разберем с вашия проблем.Дървена многофункционална детска ходунка Направете първата стъпка на вашето бебе пълен спомени и забавно!Тези детски проходилки имат солиден дизайн и са идеалното приспособление за децата, за подобряване на техните умения за съединителя и равновесие.Пълна опит детски ходунков; много подходящ за ранните стадии на развитие на децата, едновременно развивайки основните умения за мобилност за бебета.Неутрални цветове, правят този комплект играчки популярна сред момчетата и момичетата.Удобства : /b1. Ярки и стимулиране на цвят;2. Неутрален дизайн.3. Развитие на умения за решаване на проблеми и творческа способност;4. Подобряване на двигателните умения;5. Оригинални идеи за подаръци, включително мъниста, класификация, форми, музикални ноти, ксилофон и килограм барабан.спецификация : -Материал : хвойна, дърво-Размер на кутията : 18,9 х 12.9 х 3.2 инча-Тегло : 6 кг.

-Material:
juniper wood
-Box size:
18.9 x 12.9 x 3.2 inches
-Weight:
6 pounds

Подобни продукти в категория..