• Новинка
PINXIAO 14 Travel Pack Bottles for Free Toiletries, [Hangable] Travel Size Тоалетни Принадлежности, Контейнери, Силиконови Херметически Пътуване Спрей Бутилка, Tsa Одобрени за Пътуване Бутилки за Ш?
zoom_in

PINXIAO 14 Travel Pack Bottles for Free Toiletries, [Hangable] Travel Size Тоалетни Принадлежности, Контейнери, Силиконови

BGN 10.39

Налично
check Налично

[ЗАДЪЛЖИТЕЛНИТЕ ПЪТНИ КОМПЛЕКТИ] : набор от тоалетни принадлежности от 14 теми включва 4 висящи силиконови пътни бутилки (3 унция) за съхранение на шампоан или препарат, 2 са спрей бутилка (30 мл) за духове или овлажнител и 2 кутии крем (30 г*1+10 грама*1) за овлажнител, 2 шпатула, 1 фуния, 1 четка, 1 етикет на страница и 1 прозрачна чанта за тоалетни принадлежности с цип. [БЕЗОПАСЕН И ПРЕМИУМ МАТЕРИАЛ] : Изработен е от хранителен клас силикон, може да се използва за съхранение на маруля бензиностанции, кетчуп и други продукти.Силикон на пипане меки, гъвкави, удобни, дебел и здрав, това е лесно да компресирате. [Запечатани КОНСТРУКЦИЯ] : Запечатани конструкция предотвратява изтичане или разливане на течности, а също така осигурява защита за вашия багаж и дрехи.Тези пътни контейнерите са изработени от мека и сжимаемого корпуса с широко гърло за лесно пълнене и почистване.Ефективно предотвратява трату последната капка и ще направи вашето пътуване лесно и приятно. [ОДОБРЕНА с АВИОКОМПАНИЯ TSA] : Ако сте любител на пътуванията или пътуват често, тези компактни пътни бутилки, одобрени от tsa, са идеални за пътуване на авиокомпаниите и отговарят на стандартите за ръчен багаж.Нейната лесно да носите със себе си, не е необходимо да се провери и на летището вече няма никакви пречки или проблеми. [ЛЕК И ПРЕНОСИМ] : Всички пътни аксесоари, опаковани в удобна чанта, подходяща за всеки на малко място, лесно за носене, което спестява място за пране.Това е отлично външно решение за бизнес или лично пътуване, къмпинг, туризъм, пикник, развлечения на открито, фитнес зала и т.н.

Подобни продукти в категория..