• Новинка
32 Бр. Френски Косата Странични Гребени Набор от Пластмасови Обрат Гребен с Заколкой За Коса, Гребени Аксесоари, Булчински Воали Гребен за Момичета Жените (15/17/17/23)
zoom_in

32 Бр. Френски Косата Странични Гребени Набор от Пластмасови Обрат Гребен с Заколкой За Коса, Гребени Аксесоари, Булчински

BGN 9.10

Налично
check Налично

Практичен комплект странични гребени за коса : вие ще получите 32 броя на страничните гребените за коса в 4 размера 15/17/17/23 зъби, 4 цвята за всеки стил, включително тъмно кафяво, светло кафяво, прозрачно и черно, 32 броя гребени за коса общо, обилно количество може да се поберат най прически.Заоблен дизайн гребен за коса : нашите гребени за коса са изработени от качествена пластмаса, която е устойчива и не се разгражда лесно, заоблен дизайн практични за използване, лек и удобен, в чорап.Няма да навреди на косата : пластмасова спирала гребен изысканна в производството и гладка по ръбовете, че няма да навреди на косата ти, ще намали заплитане и предотвратява увреждане на косата.Шик аксесоари : този назъбен гребен за коса ви прави елегантен и изискан, 4 цвята могат да отговарят на всеки цвят на косата и стилове, той е стилен фризьорски инструмент, който е подходящ за увивни вълнообразни права коса и къдрава коса.Многократно използване : гребени за сватбената фаты може да се прилага за определяне на бретон, фиксиране на коса, глави на саксии, орнаменти и т.н., Подходящ за партита, рождени дни, събития, юбилеи, празници, сватби и ежедневно носене и много други случаи.Френски странични гребени за коса. 32 парчета.Технически характеристики : Материал : Пластмаса 4 Размера : 9/11/17/23 на зъбите. 4 цвят : тъмно кафяво, светло кафяво, прозрачно и черно.Употреба : Освежете косата си, оправи косата, подходящ за ежедневна употреба, булки, фиксирани прически и т.н. Френски странични гребени за коса. 32 парчета.Технически характеристики : Материал : Пластмаса 4 Размера : 11/16/17/23 на зъбите. 4 цвят : тъмно кафяво, светло кафяво, прозрачно и черно.Употреба : Освежете косата си, оправи косата, подходящ за ежедневна употреба, булки, фиксирани прически и т.н. Френски странични гребени за коса. 32 парчета.Технически характеристики : Материал : Пластмаса 4 Размера : 11/15/17/23 на зъба. 4 цвят : тъмно кафяво, светло кафяво, прозрачно и черно.Употреба : Украса на косата, се фиксира косата, подходящи за ежедневието, на булката, фиксирани прически и т.н.

Подобни продукти в категория..