• Новинка
Чанта-хладилник VANKEAN Lunch Backpack с Обяд-бокс, Голяма Раница За Лаптоп с USB Порт за 15,6-Инчов Лаптоп, Водоустойчива Раница Изолиран Обяд-Бокс за Училищната Работа на Къмпи?
zoom_in

Чанта-хладилник VANKEAN Lunch Backpack с Обяд-бокс, Голяма Раница За Лаптоп с USB Порт за 15,6-Инчов Лаптоп, Водоустойчива

BGN 31.97

Налично
check Налично

Хранително-вкусовата изолиран контейнер обяд-бокс размер на отделението : 11.ДИЗАЙНА на РАНИЦАТА, USB : USB порт за зареждане, разширен отстрани на раницата, и вградено зарядно кабел вътре, той осигурява лесен достъп за зареждане на вашия телефон (POWER BANK не е включена в комплекта). Особено е отличен за кърмещи майки!Вие не трябва да пропуснете тази раница за лаптоп за Коледа 2021 година.Идеална портретно чанта-раница за ученици е идеално. Освен това, чанта VANKEAN тежи само 2 кг и лесно се носи с себе си.Раница VANKEAN е идеален за активна почивка на закрито и на открито.Моля, точно измерете размера на чашата, преди да купите, за да сте сигурни, че тя ще издържи.Особено е отличен за кърмещи майки!.

Подобни продукти в категория..