• Новинка
Fielect 5Pcs Градуированный Измерване и Смешивающий Стомна, 500 мл Хранителна Пластмаса Полипропилен Градуированный Измервателен Кана за Лабораторни Кухненски Течност?
zoom_in

Fielect 5Pcs Градуированный Измерване и Смешивающий Стомна, 500 мл Хранителна Пластмаса Полипропилен Градуированный Измервателен

BGN 39.99

Налично
check Налично

【Високо качество】 : Степен мерителни чашки, изработени от нов пластмаса полипропилен с висока чистота, безопасни и екологично чисти.Устойчивост на петна.Прозрачен за по-лесно разглеждане на съдържанието, включително и водата. 【Широко приложение】 : Полипропилен пластмасови чаши имат гладка повърхност и лесни за почистване, те могат да бъдат чаша многократна употреба и да отговарят на различни нужди от полипропилен, пластмасови чаши, барменах, експерименти.може да се използва за различни нужди на печене. 【Изискан дизайн】 : Дръжка за удобен, здрав,топлоизолационна и анти-ошпаренная, кана има отлична оптична яснота и лесен за четене, повишени градациями и спецификации.Има улей за лесно заливания и дръжка за стабилно управление и удобен за изкачване. 【Предимство】 : 500 мл градуированный цилиндър от прозрачна пластмаса с хранителни полипропиленом Пластмасов градуированный измервателен стомна Изсипете улей за лабораторни кухненски течности, което позволява лесно да се излее. 【Точната скала】 : Тези от полипропилен пластмасови чаши представляват трайни двойни степен мерителни чаши.скала ясни, триизмерни и износостойкая, на стойност точно и надеждно.Мерителни и смесителни чаша Fielect Технически характеристики : Материали : пластмаса полипропилен Цвят : прозрачен Капацитет : 500 милилитра Количество : 5 бр Описание на продукта : 1. Изработен е от екологично чиста пластмаса полипропилен, химическа устойчивост, издръжливи, достатъчно дебел, здрав и издръжлив, за многократна употреба.Всяка смесителна чаша градуирована ясно и точно, да се чете лесно и помага да се получи точност, намаляване на отпадъците. 2. Чаша епоксидна смола смесване е дълъг и остър порт развлечения, прави се излива по-лесно и по-точен, държи на външната стена, далеч от выпарки и остающся чист излее течността. 3. Идеален за направата на занаяти, ръчна изработка, кухня, живопис, лаборатория, грим и т.н.Идеалният инструмент за измерване и смесване на смола, епоксидна смола, на петна, боя, съставки, дозиране на течности, прах, порциониране на хранителни продукти, напитки и така нататък. 4.Малка чашка от епоксидна смола размер, лесни за хващане и използване.Смола, епоксидни лесно вытираются спирт и хартиена кърпа.Штабелируемый, ефективно спестяване на място, чудесно за съхранение.Прозрачни чаши за смесване, направени от дебела пластмаса, дебела, не са крехки, доста силни, миещи се, устойчиви, за многократна употреба, ви служи дълго време.Кръст Бод Пакет Съдържание : 5 бр. измерване и смесване на чаша Забележка : 1.Всички размери са само за справка. допуска грешка с данни, 1~2 мм. Благодаря ви за разбирането. 2.Моля, обърнете внимание на големината на стоката, преди да купите. 3.Поради различни фактори, като яркостта на дисплея и яркост на светлината, на действителния цвят на продукта може да се различават малко от снимки на сайта.

Подобни продукти в категория..