• Новинка
Pithsdp Транспортна Мрежа, Заден Багажник Транспортна Мрежа 1.8M1.5M Пикап Багажник с висока товароносимост на Товарен Окото Чиста Мрежа за Ford GMC Dodge
zoom_in

Pithsdp Транспортна Мрежа, Заден Багажник Транспортна Мрежа 1.8M1.5M Пикап Багажник с висока товароносимост на Товарен

BGN 38.08

Налично
check Налично

【Да си колата организирани】Транспортна мрежа с двоен слой около вашите неща,а вие можете да поставите в нея още повече неща, отколкото преди; Тя може да се разтягат, за да съответства на ширината на леглото пикап или навсякъде, където е необходимо. 【Лесна инсталация】За тази товарен окото просто прикрепете ги към стойкам останалите главата с помощта на ротационни скоби и изключете.Прикрепете грузовую окото на колата си с помощта на ъглови куки. 【Удобен и практичен 】 Помогнете да се фиксира багажа си за съхранение или други големи неща, дръжте го здраво в багажника на вашия автомобил, не оставяйте нещата да се търкаля или да вдига шум по целия багажнику или изход.Дръжте своето хранилище организирани и свободен от елементарно.Спестете си време, за да намерите обект под седалките или някъде в колата си. 【Приложите към】Използвайте за съхранение на вещи, да не се допуска увреждане на предмети и дръжте колата си в чистота и ред.Той е подходящ за собствениците на автомобили, които пътуват навън, самостоятелни екскурзии и т.н. Направете така, че лесно бихте организирали своя автомобил. 【Следпродажбено обслужване】Вашата оценка е много важна за нас и ние се надяваме да получим вашата похвала и оценка с 5 звезди.Ако има някакво недоволство, моля, свържете се с нас преди да се оцени и дайте ни шанс да ги настигнат.Нашата услуга за поддръжка на клиенти ще отговори в рамките на 24 часа.За всяка разумна проблеми, ние ще решим бързо за вас.Ние ще продължим да работим усърдно с вашата подкрепа, за да ви служи по-добре.Характеристика : Багажная окото държи здраво нещата на място.Регулируема дъвка с тежки куки запазва елементи от движение и помага да се поддържа багажника организирани.Лесна инсталация, но винаги препоръчваме професионално инсталиране.Изработена от висококачествен найлон и е трайна употреба.Добра, подмяна на стария или счупен.Специално проектиран за пикапи, като Dodge, GMC, Ford и дрПараметри : Състояние : абсолютно новия Материал : найлон цвят Черно Размер на нето : около 1,8*1.5 m/70,87"*59,1" Тегло на опаковката : около 997 г Приложение : За пикапи, като Dodge, GMC, Ford и др кръст Бод Пакет включва : 1 * Камион товарен мрежа 16 * Кука Забележка : 1. Моля, проверете вашия размер пикап на пратката преди покупка. 2. Моля, позволете 1-3 см грешка се дължи на ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането. 3. Монитори не е калибриран еднакво, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект.Моля, обърнете истински като стандарт.

Condition:
Brand new
Material:
Nylon
Color:
Black
Net Size:
  Approx 1.8*1.5m/70.87*59.1
Package Weight:
  Approx 997g
Fitment:
 For Pickup vehicles, such as for Dodge, GMC, Ford, etc.
Package Include:
1 * Truck Cargo Net :
16 * Hook :
Note:
1. Please check your pickup cargo size before purchasing. :
2. Please allow 1-3cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :
3. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :

Подобни продукти в категория..