• Новинка
Златна Пеперуда Щипки За Коса,Четка Шнола За Коса с Голяма Метална Коса Нокът Скоби Пеперуда Дама за по-Тънки Дебели Стайлинг на Коса Мода Коса за Доставка (C)
zoom_in

Златна Пеперуда Щипки За Коса,Четка Шнола За Коса с Голяма Метална Коса Нокът Скоби Пеперуда Дама за по-Тънки Дебели Стайлинг

BGN 11.19

Налично
check Налично

【Модерен дизайн】Дизайн на нашата фиби за коса пеперуди са много футуристичен.Заколку за коса може да се анализира.Ще изглежда достойно и елегантно,ако ще се носят само за улавяне на пеперуда, и ще изглеждате перфектно и игриво, ако ще носят нашата четката на пеперуда. 【Като носи】Нашата пеперуда пискюл шнола за коса свалящ.Има два начина да се носят заколку за коса с четка-пеперуда.Един от тях е носенето на четката, които ще ви направят деликатен и елегантен.Вторият начин-украса на коса, фиби-пеперуди, без други бижута.Това изглежда красиво и естествено. 【Материал】Тези аксесоари за коса с кичури са направени от висококачествен метал, издръжлив и по-траен от други материали, не е лесно да се нарани, използвайте висококачествени метални щипки за коса, за да фиксирате косата, които могат добре да се заключва свободни коса и да си прическа-по-стабилна. 【Най-добрият подарък】Това ще бъде най-добрият подарък за вашата майка, съпруга, дъщеря или приятелка.Това е модерен и много практичен.Той много често се използва в живота и може да реши много проблеми, причинени от косата. 【Широко приложение】Тези скоби пеперуди моден стил може да се приложи при различни случаи,като страна,церемония,рожден ден,банкет и ежедневно носене.Подходящ за вашите различни премени,изглежда страхотно на косата си.Пеперуда Щипки За Коса,Златен Пискюл Скоба За Коса Голям Метален Коса Нокът Скоби Пеперуда за Жените са по-Тънки Дебели Стайлинг на Коса Мода Коса Доставка Характеристики : 1.It с галванично покритие от висококачествен материал от с сплав, не е лесно обесцвечивается. 2.За да го използвате безопасно в банята, без да се притеснявате от ръжда, когато брызгаете вода на свой космения нокът. 3.Футуристичен дизайн,стилен и уникален,лесен захват,нокът здраво улавя косата Технически характеристики : Материал : сплав Тегло : 20 g Цвят : gold Пол : за жени Стил : ежедневно Подходящо място : навсякъде кръст Бод Пакет Съдържание : 2 бр.*пеперуда пискюл шнола за коса Топли съвети : 1.Моля, позволете 2-3% разлика се дължи на ръчно измерване. 2.Поради осветление и монитори съществува малка разлика между изображението и реалния стока. 3.Ако продуктът има някакви проблеми с качеството, моля, не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви помогнем да решите проблема възможно най-бързо.

Подобни продукти в категория..