• Новинка
Лупа на екрана 12, Репроектор мобилен телефон с мързеливи притежател и светъл екран, Извит екран усилвател на мобилен телефон HD – Репроектор лупи мобилен телефон 3D H
zoom_in

Лупа на екрана 12, Репроектор мобилен телефон с мързеливи притежател и светъл екран, Извит екран усилвател на мобилен

BGN 18.58

Налично
check Налично

【Забележка】① Тази лупа HD-екран е подходящ за смартфони с дължина от 10,5 до 17 виж ② Не се препоръчва да се използва на открито или в условия на висока яркост (при измерване на допуска толеранс от 1 см).③ Лесно да решите проблемите, предизвикани от малък екран, качеството на картината с висока разделителна способност, радиационна защита, ефект за защита на очите, липсата на вреди на очите. 【Здрав 】Притежателя на телефона gooseneck оборудвани с висококачествени материали, Му лесно я огъвате и за по-голяма стабилност. Въртене на 360° позволява да се наслаждавате на всеки ъгъл и напълно да се освободи ръцете си, за да може удобно да лежи на леглото или на дивана. 【Стабилен】Притежателя на телефона Gooseneck с клипс увеличава якостта и стабилността на задържане на телефони и закрепване на основание, съответно, като се избягват вибрациите и предотвратява падането или преместване на вашия мобилен телефон. 【12 инча Curvrd екран лупа】 обновен 3 D извит екран усилвател, увеличава екран на вашия смартфон 2-3 пъти, намалява умората на очите.Дизайн на светлинния щит, помага за блокирането на вътрешна светлина, подобрява ефекта на гледане на видео. 【3 D притежава мобилен телефон】Комбинация от усилвател на мобилен телефон и мързелив влакчета. 3 D-усилватели мобилен телефон намаляват дискомфорта и зрителна умора, предизвикани от продължителната фокус върху по-малките екрани; поставка запазва екрана на подходящо разстояние от очите, защита на зрението и шията.Функция : 1. Извит екран може да побере видео в сърцето през цялото време, увеличава 23 пъти, намаляване на умората на очите.Параметри : Състояние на 100% абсолютно нов Тип продукт : Усилвател на екрана на телефона с мързеливи притежател и светлинен ЩиткомМатериал : акрил + от пластмаса + алуминий Alloy Color : Както е показано на снимката Тегло : Approx. 551g/19.4 oz Product Модел : L7 Product Размер : прибл. 25.5x24.4x4.4cm / 10x9.6x1.7inch Screen Размер : 12 Inch Phone Размер на захващане : 10.5-17cm / 4.16.7 inch.Приложим размер на мобилен телефон : 10.5-17cm/4.16.7 inch.Списък на пакета : 1 х Екран Amplifier1 x Holder1 x Ръководство Забележка : Този продукт е подходящ за смартфони с дължина от 10,5 до 17 см/4,16,7 инча.Не се препоръчва да се използва на открито или в условия на висока яркост (допуска грешка на измерване 1 см).Моля, обърнете внимание, че един нов вид и стария вид на този продукт, ще бъдат изпратени на случаен принцип, и се уверете, че няма да възрази, преди да поръчате.

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Phone Screen Amplifier with Lazy Holder and Light Shield
Material:
Acrylic + Plastic + Aluminum Alloy
Color:
As Pictures Shown
Weight:
Approx. 551g/19.4oz
Product Model:
L7
Product Size:
Approx. 25.5x24.4x4.4cm / 10x9.6x1.7inch
Screen Size:
12 Inch
Phone Clip Size:
10.5-17cm / 4.16.7inch.
Applicable Mobile Phone Size:
10.5-17cm/4.16.7inch.
Package List:
1 x Screen Amplifier1 x Holder1 x Manual :
This product is suitable for smartphones with length between 10.5 17cm/4.16.7inch.It is not recommended to use outdoors or under high brightness environment (measurement error of 1cm is allowed).Please note that the new type and old type of this product will be sent randomly, and make sure you will not mind before ordering.    :

Подобни продукти в категория..