• Новинка
linxiaojix Сплав Медицина Бутилка, Спад на Постоянен Ключодържател Кутия За Съхранение Таблетки Въртящата се Капачка Дизайн Водоустойчив Голям Капацитет за Съхранени?
zoom_in

linxiaojix Сплав Медицина Бутилка, Спад на Постоянен Ключодържател Кутия За Съхранение Таблетки Въртящата се Капачка Дизайн

BGN 51.68

Налично
check Налично

Въртящата се конструкция на капака : Моля, въртящата се конструкция на покрива, лесно открываемую, оборудвана силиконово о-пръстен, може да бъде водоустойчива, ефективно предотвратяване на проникването на вода.Голям капацитет за съхранение : С голям капацитет за съхранение може да се съхранява на хапчета, капсули, клечки за зъби, памучни тампони и други декорации.Голям размер на изображението : Голям размер на изображението, изящна изработка и лек, лесен за носене и без допълнително натоварване, той не заема твърде много място.Окачен дизайн : Окачен дизайн, може да се предотврати загуба, лесен за използване и изящна изработка.Без никакви сложни изисквания, дори и ако я използвате за първи път.Материал на изработка : Изработен е от висококачествена алуминиева сплав, устойчива на износване и устойчиви на спад, издръжлив и може ефективно да се удължи живота му.Функция : 1. Материал на изработка : Изработен е от висококачествена алуминиева сплав, устойчива на износване и устойчиви на спад, издръжлив и може ефективно да се удължи живота му.2. Чрез завъртане на дизайн на капака : Моля, обикалящо дизайн капак, лесен за цел да разкрие, оборудван с о-пръстен за запечатване силикон, смогите да бъде водоустойчиво, мощно предотвратите инфильтрацию вода.3. Голям капацитет за съхранение : С голям капацитет на съхранение, широко използва, може да хапчета, капсули, памук и памучни тампони и други декорации.4. Висящи дизайн : Висящи дизайн, може да се предотврати загуба, лесен за използване и точно воркманьшип.5. Голям размер на изображението : голям размер на изображението, изящна изработка и лек, лесен за носене и без допълнително натоварване, той не заема твърде много място.Параметри : Тип на продукта : Алуминиева ключодържател Кутия за съхранение таблетки Тегло : Approx.26g / 0.9 ozМатериал : Алуминиева сплавразмер на продукта : Височина : Approx.6.1 cm / 2.4 in Diameter : Approx.2.7 см / 1.1 in Осъществяване списък : 1 x Tablet Кутия за съхранение.

Item Type:
Aluminum Keychain Tablet Storage Box
Weight:
Approx.26g / 0.9oz
Material:
Aluminum Alloy
Product Size:
Height:
Approx.6.1cm / 2.4in
Diameter:
Approx.2.7cm / 1.1in
Package List:
1 xTablet Storage Box :

Подобни продукти в категория..