• Новинка
YUEYOULII Гребени за коса Широк D Екип Акула Пластмасови знаци Салон Гребен За коса, Масаж Прическа Инструменти за Фризьорски аксесоари за Фризьорски гребени (цвят : A)
zoom_in

YUEYOULII Гребени за коса Широк D Екип Акула Пластмасови знаци Салон Гребен За коса, Масаж Прическа Инструменти за Фризьорски

BGN 48.56

Налично
check Налично

Тази четка за коса е предназначена, за да се направи на всякакъв тип коса лесна за използване, лек и удобен за переноске; тя също е много подходящ за чесане и подреждане за една нощ. 1. Професионален ранг, трайни и кръгли зъбите, се избегне надраскване на главата.Важна част от косметологического набиране. 2. Подходящ за по-добро вырезывания на косата, боядисване, и друга работа, често използвана, косата лист ровны, косата и скалпа ще бъдат по-здрави. 3. Различни форми са с различна ширина и гъстота да отговарят на различни изисквания за прическа.Голяма част от употреба, прически, дизайн и, разбира се, за повечето предпочитания. 4. Характеристики : Идеална точка на захващане, лесно се реже натрупване прически, подходящ за салон, фризьорски и козметичен комплект.Той е много подходящ за прически, вържете, за оцветяване и стайлинг на коса; често го използвайте, за да добавите блясък към мътилката на косата; направете косата мека като коприна, косата и кожата на главата ще здоровыеспецификация : Име на продукта : Combmaterial : plastic Packaging включва : 1 x combhint : 1. Проверете размера, преди да купите.Поради ръчно измерване може да възникне грешка 0-5 виж надявам се да се разбере.2. Снимка на продукта не съдържа предмети, различни от стоките.3. Моля, обърнете внимание, че поради факта, че дисплея е различно, може да има малки различия в цвета, моля, разберете.

Item Name:
Comb
material:
plastic
Packaging includes:
1 x comb
1. Check the size before purchasing. Due to manual measurement, 0-5cm error will occur. I hope to understand. :
2. The product photo does not contain items other than the product. :
3. Please note that because the display is different, there may be slight color differences, please understand. :

Подобни продукти в категория..