• Новинка
Лаптоп Притежателя на Телефона,Лаптоп Странично Закопчаване Клип на Притежателя на Телефона Компютърен Монитор Разширяване Скоба Портативен Сгъваем Смартфон Ща?
zoom_in

Лаптоп Притежателя на Телефона,Лаптоп Странично Закопчаване Клип на Притежателя на Телефона Компютърен Монитор Разширяване

BGN 5.22

Налично
check Налично

【Работа с два екрана】 Можете да управлявате вашия мобилен телефон или повиквания, докато сте пред компютъра,като се гарантира, че няма да пропуснете нито една важна информация, ще офис ефективност. 【Лесна употреба】Притежателя на телефона за лаптоп има магнитна структура, която да може сигурно да задържи на телефона, а удлинительный група на компютъра, може да се поставят, когато не се използва. 【Много стабилен】 Телефон може здраво да държат, така че не е нужно да се притеснявате за това, че телефонът падне, когато вие ще се докоснете до екрана на телефона. 【Удобна колекция】 Притежателя на телефона за компютъра размер е много малък, 5.9 инча*2.6 инча*0,2 инча, не се отразява на лаптоп в чантата. 【Интимна услуга】 Допълнителен подарък магнитни части, ако имате два мобилни телефона, тогава можете да преминете към използване.Освободете усмивка и лепило 3 M, който можете да прикачите към удлинительной стойка КОМПЮТЪР.Три години безплатна гаранция.Двойна действието на екрана, подобрява ефективността в офиса.

Подобни продукти в категория..