• Новинка
Qiilu Универсален Спойлер От въглеродни Влакна Текстура Задна Броня За Устни Дифузор Сплитер Дефлектор Спойлер Задна Броня Тапицерия Задна Протектора За Устни Заде?
zoom_in

Qiilu Универсален Спойлер От въглеродни Влакна Текстура Задна Броня За Устни Дифузор Сплитер Дефлектор Спойлер Задна Броня

BGN 33.52

Налично
check Налично

Премиум качество - задната защитно устна изработена от висококачествена ABS-материал, лесно и е изключително траен.В сравнение с други подобни продукти от други магазини, нашата задна защитна устна е с по-високи експлоатационни характеристики и по-дълъг живот.Добра заместване - 100% чисто нов,гаранция за качество,която може директно да заменя старите или счупени.Подходящ за - 100% чисто нова задна защитна устна след продажбено обслужване с премиальным качество.Той е подходящ за много видове модели автомобили, има силна гъвкавост.Protecton - задната защитно устна може да се предотврати драскотини от пясък и камък и устойчивост на сблъсъци, да защитават оригиналната кола.Той е снабден с инструменти за монтаж винтови аксесоари, лесен и удобен за инсталиране и стреля.Професионално производство, точните размери, отлична модификация на информация за подобряване на вашия автомобил.Украсете кола -Модерен дизайн на текстурата на въглеродни влакна, подобри външния вид на вашия автомобил.Прост стил щедър и стильен, и той има страхотно усещане за допир.Нашата задна защитна устна изед и ъпгрейди му външен вид на автомобила.Функция : 1. Изработени от ABS материал с висока твърдост, спойлери са силни и трайни.2. Предотвратите надраскване пясък и камък, околните и устойчиви на сблъсъци, защита на оригиналния автомобил, на околната среда.3. Модерен дизайн на текстурата на въглеродни влакна, подобрява външния вид на вашия автомобил.4. Професионален производител, точно в размер, по-голямата част от модификация, за да надстроите вашите кораб.5. Идва с аксесоари винт за настройка, леки и удобни за монтаж и за това да се извлече.Спецификация : Състояние : 100% Чисто new Item Тип : Spoiler Material : ABSColor : Carbon Fiber Texture Приложимостта на : Универсален за car Package Списък : 2 x Rear Spoiler6 x Винт.

Подобни продукти в категория..