• Новинка
YYDXD Маникюр, Определени нокторезачки/Педикюрный Набор от Сив Кожен Комплект Клещи За нокти Домакински Пирон От Неръждаема Стомана 4 бр Набор от Инструменти За Нокт?
zoom_in

YYDXD Маникюр, Определени нокторезачки/Педикюрный Набор от Сив Кожен Комплект Клещи За нокти Домакински Пирон От Неръждаема

BGN 50.84

Налично
check Налично

Машина за рязане на ноктите е изработена от професионални хирургическа неръждаема стомана, здрава и стабилна, лесно се реже ноктите и косата.Той също е много лесен, така че можете да го носите със себе си в чантата всеки ден или вземат със себе си на пътешествие.Лесен за почистване и не ръждясва лесно.Различни инструменти, за да отговарят на вашите различни изисквания, включително да се грижи за ръце, грижа за лицето, грижа за краката.Професионален подгонянный комплект за красота, дизайн на капака на нокътя восхитителен, компактен, лесен за носене, лесен за използване, здрава и с идеално.Към тях се отнасят нокторезачки, които да отговарят на вашите ежедневни нужди и има много функции, включително да се грижи за ръцете, краката и лицето, а също и многофункционални ножици.Перфектен за професионални салон, така и за домашна употреба.Комплекти за рязане на ноктите, е добре да се използва свой собствен набор от продукти за грижа за ноктите като отделен инструмент за пръстите на ръцете и краката, за да поддържа добра практика грижи.Придържайте се към добри навици за грижа за ноктите, която поставя всички инструменти обратно в калъф и в суха среда, когато те не се използват.Име на продукта : Комплект за рязане на ноктите Материал на продукта : неръждаема стомана Тегло на продукта : около 156 г Приложимо обект : Adultprompt : 1. Размери на продукта : дължина : 117 мм, ширина : 85 mm. 2. Поради ръчно измерване могат да възникнат някои малки грешки, моля, обърнете се към самия продукт, благодаря.3. Поради различни ъгли на заснемане и светлината може да възникнат малка хроматическая отклонение, моля, разберете.4. Моля, обърнете внимание, че при почистване на продукта, моля, почистете продукта с вода и мека кърпа и избършете го подсушете с навреме.5. Моля, обърнете внимание, че този продукт е лесно надраскване на пръстите си, моля, поставете го на място, където децата не е лесно да се докоснат, благодаря.Професионален пътен педикюрный набор от красива кожена чанта за носене, стилен и функционален добре е подходящ за семейства и приятели, подарък кутия предпоставка за Коледа, рожден ден, годишнина, брак, Свети Валентин подаръци за жени или за мъже.

Подобни продукти в категория..